Válaszra vár

Hibás forgalmirend

A IX. Ker. Illatos út - Napfény utca kereszteződésében 3 irányból van elsőbbségadás kötelező tábla. Feltehetőleg a Gyáli úti felüljáró "alatt" érkező Illatos úti irányból lévő EAK tábla a hibás megtévesztő, illetve a kanyarodó védett út vonalvezetése miatt.

Megoldási javaslatok:
-A táblát az említett helyről el kell távolítani (sárga felkiáltó jel) értelmezésem szerint, amennyiben a keresztező villamos sínek miatt lenne kint a tábla megtévésztően, úgy azt külön táblával kellene jelezni a képen jelölt helyen villamosra figyelmeztető kiegeszitő táblával.
- A napfény utca irányából szintén külön kiegészítő táblán (sárga) kellene jelezni a villamos elsőbbséget (lámpa hiba esetére).
- Az Illatos úton a Határ út irányából villamosra figyelmeztető veszélyt jelző táblát kellene elhelyezni (piros háromszög), ugyancsak lámpa hiba esetére a közlekedés biztonság növelése céljából.
+1 A jelölt helyekre a kijelölt gyalogos-átkelőhely táblákat kellene elhelyezni mindkét irányokban(kék négyzetek), mivel az útburkolat jelzés lekopik, illetve ugyancsak a lámpa hibák esetére közlekedés biztonság javítása miatt. (Az elhelyezések módja önök szakmai tudására van bízva, pusztán az értelmezés miatt kerültek jelölési javaslat szinten). Köszönöm előre is a forgalmirend helyreállítására tett erőfeszítéseiket.

Probléma helyszíne
Budapest IX. kerület, Ferencváros, Illatos út 44

Hozzászólások

  • R eni elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Farkas József bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére