Válaszra vár

Rozsdás csövek

FRISSÍTÉS: 2024.03.28.

A FŐTÁV válasza:
"Tájékoztatjuk, hogy a bejelentés szerinti területen Társaságunk nem üzemeltet távhővezetéket. A fényképeken látható csővezetékek nem a FŐTÁV Távhőszolgáltatási Divízió tulajdonában vannak."

-----

Elrozsdásodott csővezeték. Az egyik cső annyira elrozsdásodott, hogy több helyen is megtört, csak a benne futó kábelek tartják a levegőben.
A vastag sárga csőhöz van hegesztve a vékony cső is, ez szerintem egy időben lett kivitelezve, ill. ha nem akkor az MVM Főgáz talán tud adni valami tájékoztatást, hogy kinek adott ehhez engedélyt.
A közműtérkép szerint az egyetlen szóba jöhető informatikai szolgáltató a DIGI, náluk korábban még nem járt az ügy.

A korábbi bejelentésem: https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/108059/rozsdas-vedoburkolat

Ottani fejlemények:

FRISSÍTÉS 2023.08.10.

Budapest Közút válasza:
"Társaságunk csak a XX. ker. Serény utca elején található gyalogos hidat üzemelteti, a környező terület üzemeltetője nyilvántartásunk szerint a MÁV Zrt. A zöldterületen lévő szemét elszállítása, a rozsdás csövek cseréje ügyében Társaságunk nem illetékes."

------

FRISSÍTÉS 2023.08.02.

Az MVM válasza:
"A gázcsövek korrózióvédelmét ütemezetten végzi az MVM Főgáz Földgázhálózati Kft., a közterület karbantartása azonban nem Társaságunk illetékességi körébe tartozik. A korrózióvédelmi munkálatok megvalósulásáig további szíves türelmüket kérjük! A kifogásolt, törött védőcső az E-közmű térkép alapján a hírközlési hálózat részét képezheti."

-----

FRISSÍTÉS 2022. 10. 17.

XX. kerületi Önkormányzat Városgazdálkodási Osztály válasza:
"Az átjáró kezelői feladatait a Budapest Közút Zrt. látja el, az Önkormányzat nem illetékes az ügyben. A védőcsövek közműszolgáltatóhoz tartoznak, javasoljuk az MVM Főgáz Földgázhasználati Kft-t megkeresni."

Probléma helyszíne
Budapest XX. kerület, Pesterzsébet, Serény u. 2

Hozzászólások

  • Járókelő László megváltoztatta a bejelentés leírását "Elrozsdásodott csővezeték. Az egyik cső annyira elrozsdásodott, hogy több helyen is megtört, csak a benne futó kábelek tartják a levegőben. A vastag sárga csőhöz van hegesztve a vékony cső is, ez szerintem egy időben lett kivitelezve, ill. ha nem akkor az MVM Főgáz talán tud adni valami tájékoztatást, hogy kine...

  • Járókelő László megváltoztatta a bejelentés illetékesét "BKM Budapesti Közművek FŐTÁV"-ról "DIGI"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!
    Köszönjük megkeresését.
    Tájékoztatjuk, hogy a bejelentés szerinti területen Társaságunk nem üzemeltet távhővezetéket. A fényképeken látható csővezetékek nem a FŐTÁV Távhőszolgáltat...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

  • Gál Miklós elküldte az ügyet az illetékesnek: BKM Budapesti Közművek FŐTÁV

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés illetékesét "DIGI"-ról "BKM Budapesti Közművek FŐTÁV"-ra.

  • Járókelő László elküldte az ügyet az illetékesnek: DIGI

  • Egy budapesti lakos bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére