Válaszra vár

Járda hiánya

FRISSÍTÉS: 2024.04.03.

III. kerület ÓBFK válasza:
Tisztelt Bejelentő! Tájékoztatom, hogy az Ön által jelezett probléma a Városfejlesztő Nonprofit Kft hatáskörébe tartozik, ezért a bejelentését egyidejűleg megküldtem e szerv részére a további eljárás lefolytatása érdekében. Ügyét Felügyeletünk lezártnak tekinti.

-----

Sokan a buszról leszállva itt vágják le az utat, ahogyan az ösvény is mutatja. Érdemes lenne járdát építeni ide. Mivel elég rövid szakasz, így a kiépítés költsége szerencsére elég alacsony. Kérem vizsgálják meg a kiépítés lehetőségét. Amennyiben nem terveznek járdát építeni, abban az esetben érdemes lenne fizikai akadályt telepíteni. Intézkedésüket köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest III. kerület, Óbuda-Békásmegyer, Hatvany Lajos u. 14

Hozzászólások

  • I. Adrián megváltoztatta a bejelentés leírását "Sokan a buszról leszállva itt vágják le az utat, ahogyan az ösvény is mutatja. Érdemes lenne járdát építeni ide. Mivel elég rövid szakasz, így a kiépítés költsége szerencsére elég alacsony. Kérem vizsgálják meg a kiépítés lehetőségét. Amennyiben nem terveznek járdát építeni, abban az esetben érdemes lenne fizi...

  • I. Adrián megváltoztatta a bejelentés illetékesét "III. kerület ÓBKF Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet"-ról "III. kerület Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő NKft."-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő! Tájékoztatom, hogy az Ön által jelezett probléma a Városfejlesztő Nonprofit Kft hatáskörébe tartozik, ezért a bejelentését egyidejűleg megküldtem e szerv részére a további...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • S Dominik elküldte az ügyet az illetékesnek: III. kerület ÓBKF Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet

  • Járókelő Star bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére