Válaszra vár

Tilosban kijelölt parkolóhelyek

FRISSÍTÉS: 2024.05.30.

Járókelő hozzászólása:
„A bejelentés márciusi, melyre a XIII. Kerületi Közterület-felügyelet azt a választ adta, hogy a jelzőtábla a parkoló rendjét hivatott szabályozni és intézkednek a tábla eltávolítására.

A jelzőtábla az úttest jobb oldalán van kihelyezve, semmiféle módon nem vonatkozhat a parkolóra. Másrészt egy parkolóban miért is tiltanák a megállást. . . Azonban ha el is fogadjuk ezen érvelést, látható, hogy ez estben viszont a parkolóban kialakított helyeken tiltaná jelzőtábla a megállást, tehát ugyanazon probléma állna fent.

A tábla március óta rendületlenül kint áll, az eltelt időszakban történt ott intézkedés a közterület-felügyelet részéről is.

A felfestett útburkolati jelet korábban már eltávolították, de kevés hozzáértéssel tették, így ha akarom ott van, ha akarom, nincs ott.
Bejelentésem az indukálta, hogy az útburkolati jeleket átfestették. A jelölt területen is. Így a probléma továbbra is fent áll.

Véleményem szerint a várakozóhely megszüntetése lenne inkább indokolt, mintsem a jelzőtábla eltávolítása, tekintettel arra, hogy a Déryné köz ezen szakasza kétirányú forgalom számára megengedett. Így ha a Déryné közben közlekedem az Angyalföldi út irányába, és ezen a helyen szabályosan várakozik egy jármű valamint velem egy időben az Angyalföldi útról is kanyarodik egy jármű a Déryné közbe a Kassák Lajos utca felé közlekedve, ott a járművek jelentősen akadályozhatják egymást. Mivel közel található a Róbert Károly körút, ez a fennakadás kihatással lehet ezen út forgalmára is.”

-----
2024.03.07.

BUDAPEST KÖZÚT Zrt. Forgalomtechnikai kezelői főosztály válasza:
A képen szereplő tábla a parkoló bejáratának forgalmi rendjét hivatott szabályozni, azonban ismeretlenek ezt a táblát (már több esetben) elforgatták. A XIII. Kerületi Közterületfelügyelettel egyeztetve a jelzőtábla megszüntetéséről intézkedünk.

---------

Tisztelt Illetékes!

A Déryné közben, az Angyalföldi út kereszteződésében Megállni tilos táblát követően vannak felfestve a parkolóhelyek, ezzel ellentmondást okozva a parkolási rendben.

Kérem, rendezzék a helyzetet. Köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, Angyalföldi út 47

Hozzászólások

  • Járókelő Csilla elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Járókelő Csilla megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS: 2024.05.30. Járókelő hozzászólása: „A bejelentés márciusi, melyre a XIII. Kerületi Közterület-felügyelet azt a választ adta, hogy a jelzőtábla a parkoló rendjét hivatott szabályozni és intézkednek a tábla eltávolítására. A jelzőtábla az úttest jobb oldalán van kihelyezve, semmiféle módon n...

  • Járókelő Csilla megváltoztatta a bejelentés leírását "Tisztelt Illetékes! A Déryné közben, az Angyalföldi út kereszteződésében Megállni tilos táblát követően vannak felfestve a parkolóhelyek, ezzel ellentmondást okozva a parkolási rendben. Kérem, rendezzék a helyzetet. Köszönöm!"-ról "FRISSÍTÉS: 2024.05.30. Járókelő hozzászólása: „A bejelentés márciusi...

  • Kálmán Gábor hozzászólt a bejelentéshez.

    A bejelentés márciusi, melyre a XIII. Kerületi Közterület-felügyelet azt a választ adta, hogy a jelzőtábla a parkoló rendjét hivatott szabályozni és intézkednek a tábla eltávolítására.

    A jelzőtábla
    ...
  • Járókelő Csilla megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A képen szereplő tábla a parkoló bejáratának forgalmi rendjét hivatott szabályozni, azonban ismeretlenek ezt a táblát (már több esetben) elforgatták. A XIII. Kerületi Közterületfe
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Járókelő Csilla elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Járókelő Csilla megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "Budapest Közút"-ra.

  • Élhetőbb Városért bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Nem látható zebra

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Budapest Közút
    Pannónia utca (XIII. kerület)
  Vissza az oldal tetejére