Megoldott

Forgalmi dugók a kereszteződésben

A Panoráma Sportközpont magas látogatottsága miatt a környéken, különösen a Daru utca - Kolozsvári Tamás utca kereszteződésben rendszeresen (főleg az edzés váltások idején) fordulnak elő "dugók", olyan forgalmi helyzetek, amelyekben áll a forgalom a környező utcákban, és se le se fel nem lehet közlekedni. Főleg az okozza a problémát, hogy a Kolozsvári T. utca teljes hosszában, és a Diófa lejtőben is kétirányú a forgalom. Ez egyébként "normál" időben is gyakran torlódásokhoz vezet.
Küldök két fotót egy e heti helyzetről. Jól látható, hogy ebben a helyzetben senki nem tud semerre menni.
Ugyan nem vagyok közlekedési szakember, de készítettem egy javaslatot, ami megoldhatná a kaotikus forgalmi helyzeteket. Csatolok egy ábrát a jelenlegi helyzetről, illetve a javasolt új forgalmi rendről. A javaslat lényege, hogy a Kolozsvári Tamás utca felfelé egyirányú, a Felhévizi út pedig lefelé egyirányú lenne.

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, Kolozsvári Tamás u. 4

Hozzászólások

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés nevét "Forgalmi dugók a Daru utca - Kolozsvári Tamás utca kereszteződésben"-ról "Forgalmi dugók a kereszteződésben"-ra.

  • Fischer Péter lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    A Budapest Közút válasza alapján a javasolt megoldás csak rontana a helyzeten. Véleményük szerint ez az optimális megoldás a körülmények adta lehetőségek közül.
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Adminisztrátor!

    A https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/136731/forgalmi-dugok-a-daru-utca-kolozsvari-tamas-utca-keresztezodesben bejelentésre a következő választ adjuk:

    Tisztelt Fenyves
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • S Dominik elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Fenyves Bánk bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére