Megoldott

Tihanyi utca - kátyú

FRISSÍTÉS: 2024.01.15

Szigetszentmiklós Önkormányzatának válasza:
,,Megállapítottam, hogy a bejelentésben szereplő útburkolati hibák nem Szigetszentmiklós Város közigazgatási területén helyezkednek el.
Mindezekre tekintettel a panaszokról, a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023. évi XXV. törvény 2. § (2) bekezdése alapján a beadványt illetékesség hiányában Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzatához átteszem további szíves intézkedés céljából."

-----

A Tihanyi utcában, a Vadrózsa utcai kereszteződés közelében két nagy kiterjedésű és mély kátyú alakult ki. A kátyúk a Tihanyi utcán vannak, a térkép a helyszínt helytelenül Vadrózsa utca 1-ként tűnteti fel.

Kérem a balesetveszélyes burkolat mielőbbi helyreállítását.

Probléma helyszíne
Szigetszentmiklós Vadrózsa u. 1

Hozzászólások

  • T. Andrea lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    Bejelentő visszajelzése alapján
  • Konta Zoltán hozzászólt a bejelentéshez.

    Az útszakasz burkolata továbbra is siralmas, de a jelzett legveszélyesebb kátyút betömték, így a bejelentés zárható. Köszönöm.
  • Tar Julcsi elküldte az ügyet az illetékesnek: XXI. kerület Csepel Önkormányzata

  • Tar Julcsi megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Szigetszentmiklós Önkormányzata"-ról "XXI. kerület Csepel Önkormányzata"-ra.

  • Tar Julcsi megváltoztatta a bejelentés leírását "A Tihanyi utcában, a Vadrózsa utcai kereszteződés közelében két nagy kiterjedésű és mély kátyú alakult ki. A kátyúk a Tihanyi utcán vannak, a térkép a helyszínt helytelenül Vadrózsa utca 1-ként tűnteti fel. Kérem a balesetveszélyes burkolat mielőbbi helyreállítását."-ról "FRISSÍTÉS: 2024.01.15 Szigetszentmikl...

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata!

    Illetékesség hiányában mellékletként küldöm levelünket a Tihanyi utca útburkolati hibáival kapcsolatos lakossági bejelentéssel és mellékletéivel e
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

  • Tar Julcsi elküldte az ügyet az illetékesnek: Szigetszentmiklós Önkormányzata

  • Konta Zoltán bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére