Megoldatlan

Kutyaürülék lépten-nyomon

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2024.01.09.
XXI. kerület válasza:
"Tájékoztatjuk, hogy az eb által okozott szennyeződés azonnali eltávolításáról az állattartó köteles gondoskodni, így ennek eltakarítása nem a Csepeli Városgazda hatáskörébe tartozik. A környéken több kihelyezett kutyapiszok gyűjtő is található, ahova a kutya tulajdonos be tudja helyezni a kutya ürülékét.
A közterület beszennyezése a hatályos jogszabályok alapján szabálysértésnek minősül, amelynek elbírálása a fővárosi/megyei kormányhivatalok hatáskörébe tartozik. A rendelkezések szerint ilyen esetekben a közterület-felügyelő szabhat ki bírságot. Kérjük panaszával forduljon a Csepeli Közterület-felügyeletéhez"

----
Úgy látszik, Csepelen még nem hallották, hogy a kutyakakit otthagyni közegészségügyi problémáat okoz, a természetes élőhelyet is szennyezi (talajba, vízbe belemosva stb), és szabálysértés is.
Arról nem is beszélve, hogy iszonyú tahóság a többi emberrel szemben, aki sem a látványt nem kéri, sem belelépni nem szeretne.
Ezt a sok gusztaságot egy kb 5 méteres szakaszon fotóztam.

Probléma helyszíne
Budapest XXI. kerület, Csepel, Duna u. 53

Hozzászólások

  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • R eni elküldte az ügyet az illetékesnek: XXI. kerület Csepel Közterület-felügyelet

  • R eni megváltoztatta a bejelentés leírását "Úgy látszik, Csepelen még nem hallották, hogy a kutyakakit otthagyni közegészségügyi problémáat okoz, a természetes élőhelyet is szennyezi (talajba, vízbe belemosva stb), és szabálysértés is. Arról nem is beszélve, hogy iszonyú tahóság a többi emberrel szemben, aki sem a látványt nem kéri, sem belelépni nem szeretne. Ezt...

  • R eni megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XXI. kerület Csepeli Városgazda NZrt."-ról "XXI. kerület Csepel Közterület-felügyelet"-ra.

  • XXI. kerület Csepeli Városgazda NZrt. válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő! Iktatószám: 1/22/1/2024/V0 Ügyintéző: Kováts Péterné

    Tájékoztatjuk, hogy az eb által okozott szennyeződés azonnali eltávol
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Szalai Krisztina elküldte az ügyet az illetékesnek: XXI. kerület Csepeli Városgazda NZrt.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére