Megerősítésre vár

Durva úthiba kátyú bejelentése és esély a javításukra

Tisztelt Járókelő!

Adott egy 65 lakásos társasház a XIII. kerület Gömb utca és Pap Károly utca sarkán. A Pap Károly utca forgalma jelentős, személygépkocsik mellett teherforgalom és menetrendszerinti buszjáratok is haladnak rajta (32-es és 120-as BKV buszjáratok).

Az épület előtti út burkolata többször foltozásra került, és idővel bukkanók és durva kátyúk (több cm-es eltérések) alakultak ki rajta.

A nehezebb járművek a kátyús útszakaszon való áthaladás közben 5-7 másodpercig tartó, erősen érzékelhető rezgést váltanak ki a házban, amelyet minden lakó érez. A kisebb tárgyak elmozdulnak, leesnek a polcról. A fal vakolata több helyen felrepedezett, leomlott, ezért azt javítani is kellett már! Mások beszámolójából tudott, hogy személygépkocsival való áthaladás során az alsó felni is tud sérülni a kátyúk miatt.

Az az egyedüli helyzet állt elő, hogy jelenleg zebraépítés folyik a Pap Károly úton, kb 20-30 méterre az érintett szakasztól! Az útszakasz Rákos-patakig tartó részét már újraaszfaltozták, így csak ez a pár kátyú foltozása maradt hátra. Könyörögve kérjük minden lakó nevében, hogy legalább a kátyúkat (amiről fényképet is csatoltam) aszfaltozzák újra, ha az egész útszakaszra most nincs is pénz.

Nagyon szépen köszönöm előre is!

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, Pap Károly u. 16

Hozzászólások

  • Sefcsik Gábor visszajelzésére vár.

  • T. Andrea megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Üdvözlettel:

    [Leírás: Budapest közút]
    Útfenntartási Főosztály
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Tar Julcsi megváltoztatta a bejelentés nevét "Durva úthiba kátyú bejelntése és esély a javításukra"-ról "Durva úthiba kátyú bejelentése és esély a javításukra"-ra.

  • P Csaba elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Sefcsik Gábor bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére