Megoldásra vár

Gyalogos felüljáró takarítása, illetve akadálymentesítése

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2023.10.26
Budapest Közút válasza:

"Tájékoztatásul jelezzük, hogy felüljáró és környékének takarítása a BKM BUDAPESTI KÖZMŰVEK Nonprofit Zrt. (FKF Köztisztasági Divízió, Köztisztasági Igazgatóság) feladatkörébe tartozik,"

"A bejelentésben szereplő műtárgy felújítása szerepel a ferihegyi gyorsforgalmi út átépítéséről szóló kormányhatározatban, mely tervezési munka folyamatban van.
A kormányhatározat értelmében a beruházás teljes körű megtervezését és megvalósítását állami fejlesztésként a kiemelt budapesti fejlesztésekért felelős kormánybiztos irányítja."

-------------------

Kedves Járókelő!
Rendszeresen közlekedek, főleg kerékpárral Budapesten a IX. kerület és a X. kerület között, az Üllői út mentén. A megnevezett gyalogos felüljárót is rendszeresen használom, akár gyalogosként, akár kerékpárral. Szerintem nagyon hasznos lenne olyan rámpákat tenni a lépcsőkre (akár betonozással), ami lehetővé tenné, hogy babakocsis családok és kerékpárosok is tudják használni, mivel a legközelebbi akadálymentes átjutás az Üllői úton a Határ útnál és a Pöttyös utcánál van.Csatolt képként küldök egy mintát.
Ezen kívül a másik probléma a felüljáróval kapcsolatban, amit több fórumon is lehetett olvasni, hogy rendkívül sok a szemét a felüljáró környezetében.

Probléma helyszíne
Budapest X. kerület, Kőbánya, Száva kocsiszín

Hozzászólások

 • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés illetékesét "BKM Budapesti Közművek FKF"-ról "Budapest Közút"-ra.

 • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés nevét "Üllői úti gyalogos felüljáró (Száva u./Távíró u.) takarítása illetve akadálymentesítése"-ról "Gyalogos felüljáró takarítása, illetve akadálymentesítése"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!
  Köszönjük megkeresését.
  Tájékoztatjuk, hogy munkatársaink a területet megtakarították.

  Tisztelettel: Budapesti Közművek FKF Köztisztasági Divízió
  https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/132250/ulloi-uti-gyalogos-feluljaro-szava-utaviro-u-akadalymentesitese/hivatal
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Járókelő Csilla elküldte az ügyet az illetékesnek: BKM Budapesti Közművek FKF

 • Járókelő Csilla megváltoztatta a bejelentés nevét "Üllői úti gyalogos felüljáró (Száva u./Távíró u.) akadálymentesítése"-ról "Üllői úti gyalogos felüljáró (Száva u./Távíró u.) takarítása illetve akadálymentesítése"-ra.

 • Járókelő Csilla elküldte az ügyet az illetékesnek: BKM Budapesti Közművek FKF

 • Járókelő Csilla megváltoztatta a bejelentés leírását "Kedves Járókelő! Rendszeresen közlekedek, főleg kerékpárral Budapesten a IX. kerület és a X. kerület között, az Üllői út mentén. A megnevezett gyalogos felüljárót is rendszeresen használom, akár gyalogosként, akár kerékpárral. Szerintem nagyon hasznos lenne olyan rámpákat tenni a lépcsőkre (akár betonozás...

 • Járókelő Csilla megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "BKM Budapesti Közművek FKF"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Járókelő!

  A 00132250 és 00132231 számú bejelentésekben szereplő Bp. X. Száva u.-Üllői út gyalogos felüljáró üzemeltetése, fenntartása a Budapest Közút Zrt. feladatai közé tartozik.
  Az illet
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • R eni elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére