Megoldatlan

Megállni tilos tábla kérése

Anonim Járókelő

A XX. kerületi Mártírok útja 254-260. (Szabadka és Orsova utca) közötti szakaszra célszerű lenne "Megállni tilos" tábla kihelyezése. Ugyanis ahogy a képeken is látható, a rendszeresen ott parkoló autóktól a főútról való bekanyarodás nehézkes, a szembejövő forgalom miatt sokszor szinte lehetetlen. Gyakran még a kereszteződéstől számított 5 méter elhagyása is kétséges, hogy be van-e tartva az autósok részéről. Mivel a Mártírok útja további szakasza mind jobbkezes utcás, ezért pl. a Hátszeg utcából jobbra kanyarodó autósok már bekanyarodnak, mire észreveszik, hogy valaki jön szemből az ő sávjukban, hiszen a másik sávban a parkoló autók miatt nem lehet közlekedni.
Kérem az illetékesek szíves közbenjárását a probléma megoldása ügyében, illetve akár az egész terület forgalomtechnikai átgondolását, ugyanis a terület beépítése folytán jelentősen megnövekedett a környék járműforgalma.

Probléma helyszíne
Budapest XX. kerület, Pesterzsébet, Mártírok útja 254

Hozzászólások

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A XX. kerület Mártírok útja 254-260. közötti szakasz forgalmi rendjével kapcsolatos bejelentésre az alábbi tájékoztatást adjuk:

    A Szabadka utca – Brassó utca – Fiume utca – Mártí
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • I. Adrián elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére