Válaszra vár

Derékszögű botladozó járdaszegély a Sugár sarkánál

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2023.12.07.
XIV. kerület Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt válasza:
Önkormányzatunk a bejelentett ügyben nem illetékes. Megkeresésünkre a Budapest Közút Zrt. azt a tájékoztatást adta, hogy az Örs vezér tere M+H – Sugár Áruház sarkánál lévő járdaszakasz, valamint az Egressy út 44. előtti porondterület (parkoló) nem tartozik a Társaság üzemeltetésébe, így a bejelentett problémák megoldásában illetékességgel nem rendelkeznek.

Javasoljuk a bejelentést megküldeni a Sugár üzletközpont tulajdonosa részére.

---------------

A Sugár Üzletközpont sarkán mindenki ismeri ezt a dühítő derékszögű járdaszegélyt, amit vagy mint egy robot derékszögben kikerül, vagy áthalad rajta, vagy megbotlik benne.
Rengeteg ember halad át ezen a forgalmas járdaszakaszon, a szegély lekerekítése nem kerülne nagy összegbe, és sok ember hálás lenne érte.

Probléma helyszíne
Budapest XIV. kerület, Zugló, Örs vezér tere M+H

Hozzászólások

  • Tar Julcsi elküldte az ügyet az illetékesnek: Sugár

  • Tar Julcsi megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XIV. kerület Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt."-ról "Egyéb szervezet"-ra.

  • Járókelő Csilla megváltoztatta a bejelentés leírását "A Sugár Üzletközpont sarkán mindenki ismeri ezt a dühítő derékszögű járdaszegélyt, amit vagy mint egy robot derékszögben kikerül, vagy áthalad rajta, vagy megbotlik benne. Rengeteg ember halad át ezen a forgalmas járdaszakaszon, a szegély lekerekítése nem kerülne nagy összegbe, és sok ember hálás lenne érte."-...

  • XIV. kerület Zugló Önkormányzata válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Címzett!

    A 00131589 sz. bejelentésre az alábbi választ adjuk:

    Önkormányzatunk a bejelentett ügyben nem illetékes. Megkeresésünkre a Budapest Közút Zrt. azt a tájékoztatást adta, hogy az Örs
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Fischer Péter elküldte az ügyet az illetékesnek: XIV. kerület Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére