Megerősítésre vár

Félrevezető jelzések az Üllői úton

Anonim Járókelő

Az Üllői úton a Könyves K feletti felüljáróról lehajtva a városközpont felé, a Gaál Mózes utca után régebben sávelhúzásos volt a forgalmi rend (régi rend).
Már jó ideje sárga felülfestéssel sávelhúzás nélküli a forgalmi rend (új rend), de a régi rend továbbra is látható: a régi rend szerinti fehér festést ugyan felkaparták, de úgy, hogy a felkapart részen csillogó csíkok látszanak az egykori fehér csíkok helyén. A régi rendet jelzi továbbá az aszfaltba ragasztott macskaszemek sora, amit nem szedtek fel a fehér csíkok csillogóra kaparásakor; így tehát e macskaszemek sora továbbra is jelzi a régi forgalmi rendet.
A csillogó csíkok és az (otthagyott, aszfaltba ragasztott) macskaszemek esőben és sötétben (azaz rosszabb látási viszonyok esetén) sajnos jobban (erősebben) látszanak mint az új rendet jelölő sárga csíkok! Számos jármű így a régi rend szerint sorol!
Javaslom a macskaszemek felszedését és a csillogó csíkok matt anyaggal történő kezelését a csillogás megszüntetése érdekében.

Mivel e probléma előző bejelentését érdemi tevékenység nélkül lezárták, s a probléma továbbra is fennáll, ezennel újra bejelentem.

Probléma helyszíne
Budapest VIII. kerület, Józsefváros, Üllői út 88

Hozzászólások

  • Anonim Járókelő visszajelzésére vár.

  • Járókelő Csilla megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A kérdéses útszakaszon a korábbi sávelhúzást jelölő burkolati jelek fekete ráfestéssel érvénytelenítve lettek, az új vonalvezetést jelölő jelzések pedig fehér színű tartós burkola
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Járókelő Csilla elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére