Megoldásra vár

Cserhalom utcai gyalogos és kerékpáros közlekedés

Anonim Járókelő

Frissítés 2023.10.24
Budapest Közút válasza
A XIII. kerületi Cserhalom utca nincs Társaságunk kezelésében. A terület üzemeltetője nyilvántartásunk
szerint a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt
..............
A lakópark építése során a kerékpárúton új kereszteződéseket alakítottak ki, később ezeket javították (https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/117089/szegelykovek-a-kerekparuton). Hetekkel később az egész kerékpárutat felbontották. Ezt nem lehetett előre látni?
A mostani közműves munkák után az eredeti állapotot állítják vissza? Érdemes lenne újragondolni az úttest és a telekhatárok közötti területet.

Az eddigi kialakítással több probléma is volt.
Észak felől nézve előbb egy olyan rossz, szinte az úttest síkjába olvadó járda hogy a gyalogosok 80%-a inkább a kerékpárutat választotta. Utána a járda és a kerékpárút indulokolatlanul keresztezi egymást . Végül a Hajóépítő sétány előtti szakaszon a járda teljesen megszűnik.

Ez kb 20-30 éve alakult ki így, amikor üres telkek között az átmenő forgalom céljainak úgy ahogy megfelelt. Azóta több ezer lakás épült és épül ezen a területen.

Korábban voltak hírek hogy tervben van a Cserhalom utca teljes felújítása. Ez még napirenden van? Akkor most azért állítják vissza hogy legyen mit harmadszor is felbontani?

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, Cserhalom u. 6

Hozzászólások

 • Járókelő Csilla megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  Jelzése alapján a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. megvizsgálta a helyszínt és visszajelezte, hogy a Cserhalom utcában az E-On Hungária Kft. a 132 kV-os szabadvezeték földkábelb
  ...
 • T. Andrea elküldte az ügyet az illetékesnek: XIII. kerület Önkormányzata

 • T. Andrea megváltoztatta a bejelentés leírását "A lakópark építése során a kerékpárúton új kereszteződéseket alakítottak ki, később ezeket javították (https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/117089/szegelykovek-a-kerekparuton). Hetekkel később az egész kerékpárutat felbontották. Ezt nem lehetett előre látni? A mostani közműves munkák után az eredeti állapotot á...

 • T. Andrea megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "XIII. kerület Önkormányzata"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.


  Tisztelt Cím!

  Mellékletben megküldjük a tárgyban szereplő bejelentésre írt tájékoztatásunkat melyet elektronikus aláírással láttunk el.

  Üdvözlettel:

  Budapest Közút Zrt.
  Útfenntartási Főosztály
  e-...
 • W Kriszta elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére