Válaszra vár

szűk járda leparkolása

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS: 2023.11.20.
Bejelentő visszajeézése + új képet csatolt:
"Ilyen az a Solt utca, amit a közterület felügyelet visszatérően ellenőrzött és nem tapasztalt jogsértést. Gyakorlatilag bármikor lehet látni olyat, mint a képen a Ford vagy mögötte a KIA. Se felfestés, se fizikai akadály, sem szankció, hogy a járda használható szélességű maradjon."
-----------
FRISSÍTÉS: 2023.11.17.
Bejelentő visszajelzése:
"A probléma továbbra is rendszeresen tapasztalható. Viszont közterest - ígéretükkel ellentétben - nem látunk. Akkor biztosan nem kezdenének néhányan rászokni az utcában a zöldre parkolásra sem."
---------------
FRISSÍTÉS: 2023.10.11.
Újbuda Közterület-felügyelet válasza:
"A honlapjukon JAROKELO-BUDAPEST-00129951 azonosítószámon lévő, Budapest XI. kerület, Solt u 34. számnál lévő szabálytalan parkolásokkal összefüggő bejelentéssel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adom. A fenti helyszínt Újbuda Közterület-felügyelet közterület-felügyelői visszatérően több alkalommal, a bejelentés napján és később is ellenőrizték. Az ellenőrzések időpontjában a bejelentésben megjelölt jogsértést nem észlelték, ezért intézkedést nem kezdeményeztek. Újbuda Közterület-felügyelet a továbbiakban is ellenőrzi a helyszínt, és szabálysértés esetén a közterület-felügyelők minden esetben megteszik a hatáskörükbe tartozó intézkedéseket. "

--------------------------
Így néz ki a Solt utca frissen felújított járdája. Eleve szűk, de még szűkebb, ha ráparkolnak.
Nemrég a járda felújításával egyszerre a XI. kerület lerácsköveztette az úttest és a járda közötti, valaha zöld, később murvával valaki által leszórt területet. Kedvezve ezzel néhány autósnak, ahelyett, hogy végre fizikai akadállyal védenék a szűk járdát.
A környéken elvben nem lehet hiány parkolóból, hiszen a társasházakhoz a telkükön belül tartoznak parkolóhelyek. A családi házakhoz meg egyértelműen tartozik telek, ahol meg lehetne oldani a parkolást. Legalább ilyen helyen lehetne bátran és egyértelműen kommunikálni és beleállni a dolgokba. De itt is a gyalogos lakó húzta a rövidebbet, úgy tűnik Lehet Mégtöbb Parkolóhely a zöld irány a kerületben. Végtelenül szomorú folyamat ez.

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Solt u. 34

Hozzászólások

 • Garami Marika elküldte az ügyet az illetékesnek: XI. kerület Újbuda Közterület-felügyelet

 • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés leírását "Így néz ki a Solt utca frissen felújított járdája. Eleve szűk, de még szűkebb, ha ráparkolnak. Nemrég a járda felújításával egyszerre a XI. kerület lerácsköveztette az úttest és a járda közötti, valaha zöld, később murvával valaki által leszórt területet. Kedvezve ezzel néhány autósnak, ahelyett, hogy végr...

 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Ilyen az a Solt utca, amit a közterület felügyelet visszatérően ellenőrzött és nem tapasztalt jogsértést. Gyakorlatilag bármikor lehet látni olyat, mint a képen a Ford vagy mögötte a KIA. Se felfestés...
 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  A probléma továbbra is rendszeresen tapasztalható. Viszont közterest - ígéretükkel ellentétben - nem látunk. Akkor biztosan nem kezdenének néhányan rászokni az utcában a zöldre parkolásra sem.
 • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • XI. kerület Újbuda Közterület-felügyelet válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  A 2023. szeptember 11. napon, Újbuda Közterület-felügyelete részére, elektronikus úton továbbított megkeresésével kapcsolatosan mellékletben megküldöm a válaszlevelet.

  Újbuda Köz
  ...
 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Nézd meg a képet és gondolkozz el.

  Amúgy meg minek újították fel a járdát, ha utána szétnyomják a járművek?
 • Draskóczi Ádám hozzászólt a bejelentéshez.

  Miben húzta a gyalogos a rövidebbet? Miért nem elég a járdaszakasz?
 • Fischer Péter elküldte az ügyet az illetékesnek: XI. kerület Újbuda Közterület-felügyelet

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

 • Válaszra vár
  0
  Válaszra vár
  0

  Járdán, kereszteződésben parkoló autók

  Beküldés ideje:
  Beküldte: Anonim Járókelő
  Illetékes: XI. kerület Újbuda Közterület-felügyelet
  Albert utca (XI. kerület, Újbuda)
 • Válaszra vár
  1
  Válaszra vár
  1

  Bozókvár utcai parkolás

  Beküldés ideje:
  Beküldte: Anonim Járókelő
  Illetékes: XI. kerület Újbuda Közterület-felügyelet
  Bozókvár utca (XI. kerület, Újbuda)
  Vissza az oldal tetejére