Megoldásra vár

Megáll a víz a rázós úton 2.

Előzmény: https://jarokelo.hu/bejelentesek/budapest/112142/megall-a-viz-a-razos-uton

––––––––––––––––

2023. 08. 04.

Ha nem gond, újraküldöm a bejelentést, hogy ne merüljön feledésbe. Így már a beküldéstől számított 1 éven belül megoldódhat a probléma.

Az önkormányzatnál, mivel tegnap adtak választ – amit ezúton is köszönök –, a mai (vagy holnapi) keltezésű levelet nyugodtan hagyják figyelmen kívül.

––––––––––––––––

2023. 08. 03.

Szalai Krisztina lezárta a bejelentést 'Megoldatlan' eredménnyel. Oka: A probléma a bejelentéstől számított 1 éven belül nem fog megoldódni, így az belső szabályunk értelmében "Megoldatlan".

––––––––––––––––

2023. 08. 03.

Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban: amit nemrég csináltak, nem vízmegállások javítására irányult, hanem kátyúzásra és egyéb úthibák javítására. A vízmegállásokat legkorábban 2024-ben tudják javítani.

––––––––––––––––

2023. 07. 25.

Végül mégis kátyúztak az utcában, de több vízmegállást nem javítottak ki, és amit kijavítottak, az is hepehupás lett, illetve néhol a befoltozott aszfalton is megáll a víz. Kérem, javítsák ki ezeket!

––––––––––––––––

2022. 12. 01.

Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban: a Déli körvasút építésének befejezéséig nem végeznek itt útfelújítást.

––––––––––––––––

2022. 11. 04.

A Hamzsabégi út a Fehérvári és a Budafoki út közötti szakaszon végig tele van úthibákkal és vízmegállásokkal. Kérem, a teljes szakaszon újítsák fel az utat!

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Hamzsabégi út 15

Mapillary

Mi az a Mapillary?
Fotózd be az egész utcát Mapillaryvel
Ehhez a bejelentéshez nem találtunk közeli utcaképet. Töltsd le a telefonodra a Mapillary utcakép-készítő alkalmazást, készíts nekünk a helyszínről új utcaképeket, és a Járókelőn beágyazzuk őket a kátyúbejelentések alá.
Irány a Mapillary

Hozzászólások

  • Hegymegi-Barakonyi Bálint megváltoztatta a bejelentés állapotát "Feldolgozás alatt"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Gyöngyösi Máté bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére