Megoldatlan

Tábla kombináció

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2024.02.13

Anonim Járókelő kiegészítése:
"A két fotó két különböző oszlopon lévő táblakombináció. Ha az első képet nézzük az van később, a parkolóház után. Igen itt tényleg nincs már kint a kötelező haladási irányt mutató tábla (az a hiba megoldódott), de a kerékpárosokat nem engedi be erre a szakaszra ez a kiegészítő tábla.
Ha a másodikat nézzük akkor az egy zsákutca kerékpáros továbbhaladással és egy megállni tilossal, ez a parkolóház miatt van. A lehajtóig kétirányú a forgalom, azután folytatódik az út (ami amúgy nem egy zsákutca) egy mindkétirányból behajtani tilos kivétel... táblával. Persze a megrendelő lehagyta a kivételezés szövegezéséből a kerékpárra utaló részt, ezért kiegészítő táblákkal oldotta meg a kerékpáros forgalmat.

De mivel az oszlopon van vagy volt 4-5 tábla ezeket természetesen az arra járó emberek vagy autók leszedik, letörik. Van, hogy hetente változik mi merre áll, ennyit nem szeretnék Járókelőzni.

Arról ne is beszéljünk, hogy alatta ott van a kamera piktogramm, de tudomásom szerint csak a rendőrség bűntethet kamera felvételért, ezt az önkormányzat mondjuk úgy plusz figyelmeztetésként tette ki, amúgy haszontalan.

A környék összes ilyen helyi lakosság átengedő utcáján valamilyen permutációban vannak fennt táblák. Valamelyik oszlopon szinte a földig érnek.

A véleményem szerint a zóna összes kereszteződését át kellene nézni és pontos szövegű "kivéve... táblával" kellene ellátni és leszerelni az egyirányú forgalmú út táblákat, de ez már nem ehhez a bejelentéshez tartozik."

-------------
Tisztelt Útkezelő!

A Király utcán a Deák tér felé a jelölt helyen a képpel jelölt táblákat helyezték ki. A Király utca Rumbach Sebestyén utca kereszteződésében egy zsákutca tábla található kerékpáros továbbhaladással, majd a parkolóház után a mindkét irányból behajtani tilos kiegészítésekkel és kötelező haladási irány egyenesen látható. Véleményem szerint ez hibás, kérem javítsák és pótolják a kihelyezett táblákat, mert idő közben megrongálták őket.

Köszönöm szépen!

Probléma helyszíne
Budapest VI. kerület, Terézváros, Király u. 10

Hozzászólások

  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Kedves Máté!

    Látszik nekem van még mit csiszolni a kresz tudásomon. Köszönöm a választ.
  • Nagy Máté hozzászólt a bejelentéshez.

    De engedi a behajtani tilos tábla a kerékpárosokat, pont a kiegészítőtábla miatt.

    „(14) * Ha az (1) bekezdés n) pontjában említett jelzőtábla alatt „Kivéve engedéllyel”, „Kivéve taxi”, vagy „Kivéve...
  • T. Andrea elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • T. Andrea megváltoztatta a bejelentés leírását "Tisztelt Útkezelő! A Király utcán a Deák tér felé a jelölt helyen a képpel jelölt táblákat helyezték ki. A Király utca Rumbach Sebestyén utca kereszteződésében egy zsákutca tábla található kerékpáros továbbhaladással, majd a parkolóház után a mindkét irányból behajtani tilos kiegészítésekkel és kötelező hal...

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    A két fotó két különböző oszlopon lévő táblakombináció. Ha az első képet nézzük az van később, a parkolóház után. Igen itt tényleg nincs már kint a kötelező haladási irányt mutató tábla (az a hiba meg...
  • T. Andrea lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Varga Dóra hozzászólt a bejelentéshez.

    Úgy látom ezek most rendben vannak.
    Köszönjük
  • Anonim Járókelő visszajelzésére vár.

  • Jakab Imola megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A VI. ker. Király u. – Rumbach Sebestyén u. kereszteződésben található jelzőtáblák jelzésképe forgalomtechnikai szempontból megfelelő. A rongált táblák helyreállításáról Társaságu
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Társaságunk a VI. ker. Király u. – Rumbach Sebestyén u. kereszteződésben található hibás táblák helyreállításáról gondoskodni fog. A megvalósulásig szíves türelmét kérjük.

    Üdvözl
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Járókelő László elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére