Válaszra vár

Kukák sérülésveszélyt jelentenek az ott parkoló autókra

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS: 2024.07.13.

Bejelentő válasza:
"Vajon mikorra várható, hogy történjen valami ebben az ügyben?”

------

FRISSÍTÉS: 2023.11.14.
Bejelentő kommentje három új képpel:

Nem látom, hogy Erzsébetváros Önkormányzata bármit tett volna az ügyben. (Ugye már a válaszuk is a szokásos, lekezelő, hárító stílusban történt...)

Tegnap végigsétáltam a Wesselényi utca Dohány utca felé eső oldalán. A csatolt fényképek a Zsinagógához közelebbi részen készültek. A Nagykörút felé eső részen - az utcának ezen az oldalán - rendben vannak a kukák.

Ugyanakkor mellékutcákba benézve is láttam hasonlóan szörnyű kukaelhelyezéseket. Ugyanezzel a kétoldalt lelógatott, zöld "kukacsodával".

Külön felhívnám a figyelmet arra a fotóra, amelyen a fehér autó van: látszik, mekkora távolság van a két parkoló autó között > a kuka miatt. Mert senki nem akart a kuka közelébe sem parkolni.

-----

FRISSÍTÉS: 2023.08.10.
A VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata válasza

"Hivatkozással JAROKELO-BUDAPEST- 00125926 - azonosítószámú, Budapest Wesselényi utca 13. szám előtti hulladékgyűjtő zavarja a parkoló autókból a kiszállást tárgyú bejegyzésre tájékoztatjuk, hogy a jelzett hulladékgyűjtőt a Wesselényi u. 11. szám előtti hulladékgyűjtővel tudtuk beazonosítani. A jelzett hulladékgyűjtő több, mint 10 éve a jelenlegi helyen található. A hulladékgyűjtőre jelen bejegyzést megelőzően észrevétel nem érkezett. Intézkedünk a kosarak rögzítése érdekében."

-----

A 7. kerület Wesselényi utcáján végig, mindkét oldalon megtalálható, zöld színű, "felakasztós" kukák szinte kivétel nélkül közvetlenül a járdaszegély mellett kerültek elhelyezésre. Ezek a kukák mind mozognak, forognak, gyakran le is esnek. Egyrészt a szabályosan parkoló autókból nem lehet tőlük kiszállni, másrészt könnyen kárt tehetnek az autókban (600 Ft/órás parkolási díj mellett...), harmadrészt így a funkciójukat sem tudják megfelelően ellátni.

Bónusz: megesik, hogy egy autóból nem tudnak a kukától kiszállni, csak, ha az autós arrébb gurul és úgy parkol le, hogy két autó helyét foglalja el. Így viszont kevesebb autó tud leparkolni az adott útszakaszon, ami által egyrészt több autó kering az utcákon, pöfékelő kipufogóval, és még az önkormányzat is veszít a bevételéből...

Mindenképpen az autóktól távolabb kellene helyezni ezeket a kukákat. Ezen felül pedig vagy gondoskodni kellene a megfelelő rögzítésükről, vagy lecserélni őket más típusú kukákra.

Probléma helyszíne
Budapest VII. kerület, Erzsébetváros, Wesselényi u. 13

Hozzászólások

  • Dr. Bede Péter József elküldte az ügyet az illetékesnek: VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata

  • Dr. Bede Péter József megváltoztatta a bejelentés leírását "----- FRISSÍTÉS: 2023.11.14. Bejelentő kommentje három új képpel: Nem látom, hogy Erzsébetváros Önkormányzata bármit tett volna az ügyben. (Ugye már a válaszuk is a szokásos, lekezelő, hárító stílusban történt...) Tegnap végigsétáltam a Wesselényi utca Dohány utca felé eső oldalán. A csatolt fény...

  • Dr. Bede Péter József megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS: 2023.11.14. Bejelentő kommentje három új képpel: Nem látom, hogy Erzsébetváros Önkormányzata bármit tett volna az ügyben. (Ugye már a válaszuk is a szokásos, lekezelő, hárító stílusban történt...) Tegnap végigsétáltam a Wesselényi utca Dohány utca felé eső oldalán. A csatolt fényképek ...

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Vajon mikorra várható, hogy történjen valami ebben az ügyben? Pont egy éves.

    Kedves Járókelő Csapat! Esetleg Ti is tudnátok továbbítani az ügyet az Erzsébetváros Önkormányzatának válaszlevelében emlí...
  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés nevét "A Wesselényi utca "felakasztós" kukái komoly sérülésveszélyt jelentenek az ott parkoló autókra"-ról "Kukák sérülésveszélyt jelentenek az ott parkoló autókra"-ra.

  • VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Jarokelo.hu

    budapest@jarokelo.hu

    Azonosító: JAROKELO-BUDAPEST- 00125926

    Tisztelt Járókelő Egyesület Ügyvivő!

    Hivatkozással a fentemlített azonosítószámú bejegyzésre tájékoztatjuk, hogy a bejelenté
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Járókelő Zsófia elküldte az ügyet az illetékesnek: VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata

  • Járókelő Zsófia megváltoztatta a bejelentés leírását "A 7. kerület Wesselényi utcáján végig, mindkét oldalon megtalálható, zöld színű, "felakasztós" kukák szinte kivétel nélkül közvetlenül a járdaszegély mellett kerültek elhelyezésre. Ezek a kukák mind mozognak, forognak, gyakran le is esnek. Egyrészt a szabályosan parkoló autókból nem lehet tőlük kiszállni,...

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Nem látom, hogy Erzsébetváros Önkormányzata bármit tett volna az ügyben. (Ugye már a válaszuk is a szokásos, lekezelő, hárító stílusban történt...)

    Tegnap végigsétáltam a Wesselényi utca Dohány utca
    ...
  • Anonim Járókelő visszajelzésére vár.

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    A bejelentésben nem egy kukáról van szó: "A 7. kerület Wesselényi utcáján végig, mindkét oldalon megtalálható, zöld színű, "felakasztós" kukák"
    Erzsébetváros Városüzemeltetésétől sajnos nem szokatlan...
  • H B L megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.


    Tisztelt Járókelő Egyesület Ügyvivő!

    Hivatkozással JAROKELO-BUDAPEST- 00125926 - azonosítószámú, Budapest Wesselényi utca 13. szám előtti hulladékgyűjtő zavarja a parkoló autókból a kiszállást tá
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • H B L elküldte az ügyet az illetékesnek: VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Fejre csepegő klíma!

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata
    Hársfa utca (VII. kerület, Erzsébetváros)
  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Megsüllyedt járda

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Pál András
    Illetékes: VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata
    Rákóczi út (VII. kerület, Erzsébetváros)
  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Tönkrement járdaburkolat

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata
    Holló utca (VII. kerület, Erzsébetváros)
  Vissza az oldal tetejére