Megerősítésre vár

Tévesen fölfestett útburkolati jelek javítása

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2023.05.12.

Bejelentő hozzászólása:
"A jelenlegi helyzetben a kerékpársáv az első szakaszion egyáltalán nincsen fölfestve. Ez tényszerűen hiba. Később szaggatott, amely már régen nem a besorolás első 5 méteréről szól. Ez is hibás.
Kérem az illetékes nézze meg a helyszínen előbb a valóságot és annak megfelelően válaszoljon.
A felfestések hiányos és tévesvoltán fölül (pusztán mellékesen) megjegyzem, hogy a háromszoros jogszabálysértő parkolást a helyszínen nem tudja felügyelni az azt felügyelni köteles szerv. Ez szintén tény. Nem birkózik meg vele, a hlelyszínen ugyanis nem csupán a CD rendszámú (ezáltal bárhol szabáklytalanul parkolható) járművek parkolnak minden-órában, hanem egyéb (nem CD-s rendszáámú autók is.

Visszatérvve tehát az eredeti bejelentésre, kérem, hogy a budapestközút válaszában is említett terv szerint csak az első 5 méteren, a besorolást lehetővé tevő szaggatás legyen meg a kerékpársávpn. Továbbá kérem, hogy a valóságban na helyszenen nem lévő részeken a szükséges folytonos sárga vonal pótlását elvégezni szíveskedjenek.
Köszönettel."

---

Jelzett helyen a megállni tilos hatálya és a zárt kerékpársáv útburkolati jelei helyett a közlekedőket megzavarva kerékpársáv eleinte nincs is, majd "nyitott" (szaggatott vonallal jelzett) kerékpársáv van fölfestve. A járművezetőket ez láthatóan megzavarja, ugyanis a körforgalomtól számított első és második ház előtt a megállni tilos hatálya alatt, a kerékpársávot és szabálytalanul a járdát használják megállásra, parkolásra.
Kérema hibás fölfestések javíytását, hogy ezzel ne okozzanak megtévesztést a parkolni szándékozóknak ... hátha akkor nem fognak oda parkolni. Sajnos nagy szükség van erre, ugyanis a szabálytalanul parkolókat sem a rendőrség sem a közterület felügyelet nem győzi rendre inteni. Munkájukkal nem bírnak sajnos. Nem tudják elvégezni így kötelességüket sajnos.
Kérema közteresek és a rendőrök munkáját ne hátrákltassák hibás burkolati jelek hagyásával a helyszínen.
Köszönettel.

Probléma helyszíne
Budapest I. kerület, Várkerület, Fő u. 1

Hozzászólások

  • Anonim Járókelő visszajelzésére vár.

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Az alábbi mondatukra reflektálva:
    "Ahogy azt korábbi válaszunkban is leírtuk, a kopott burkolati jelek ellenére a Fő utca érintett szakaszán egyértelmű a forgalmi rend, "

    A helyszínen NEM megoldott
    ...
  • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A Fő utcai kerékpársáv burkolati jelei valóban kopottak, ezért annak felújítását lehetőség szerint még bevesszük az idei burkolati jel felújítási programunkba. Megjegyezzük azonba
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    A hiányzó (fölmart) kerékpársáv-fölfestés még mindig nincsen sajnos pótolva.
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Az iménti rájegyzésben említett "fejlemény" sem történt meg: úgy tűnik, csupán az akkori esők tisztították le a meglévő felfestéseket olyanná, mintha újak lennének.
    A mellékelt fotókon jól látszik a
    ...
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Van fejlemény: a saroktól számított második ház előtti szakaszt újrafestették ...föltehetően valami időszakos buszmegállóra vonatkozóan szaggatptt sárgával. Ez rendben is van. Ám sajnos (biztisan nem...
  • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • g g megváltoztatta a bejelentés leírását "Jelzett helyen a megállni tilos hatálya és a zárt kerékpársáv útburkolati jelei helyett a közlekedőket megzavarva kerékpársáv eleinte nincs is, majd "nyitott" (szaggatott vonallal jelzett) kerékpársáv van fölfestve. A járművezetőket ez láthatóan megzavarja, ugyanis a körforgalomtól számított első és második ház előtt a m...

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    A jelenlegi helyzetben a kerékpársáv az első szakaszion egyáltalán nincsen fölfestve. Ez tényszerűen hiba. Később szaggatott, amely már régen nem a besorolás első 5 méteréről szól. Ez is hibás.
    Kérem
    ...
  • Pál András lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

    Az Illetékes válasza alapján.
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A Fő utca elején kezdődő kerékpársáv burkolati jelei az Útügyi Műszaki Előírásoknak megfelelően van kialakítva. A szaggatott szakaszra amiatt van szükség, hogy a kerékpárosok szab
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

  • T. Andrea elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Megoldásra vár
    1
    Megoldásra vár
    1

    Kopott tábla

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Budapest Közút
    Szilágyi Dezső tér (I. kerület, Várkerület)
  • Megoldásra vár
    3
    Megoldásra vár
    3

    Alacsony

    Beküldés ideje:
    Illetékes: Budapest Közút
    Markovits Iván utca (I. kerület, Várkerület)
  Vissza az oldal tetejére