Megoldásra vár

Reáltanoda utca átjárhatósága

A Reáltanoda utcában a Magyar utca felől (pl Rényi intézet) kerékpárral érkezve a Szép utcánál szembesül az ember azzal, hogy nem fog eljutni a Ferenciek terére, az egyetlen lehetséges kijárat a félelmetes és barátságtalan Kossuth Lajos utca felé vezető Szép utca.
Ezután az ember megpróbálja a Reáltanoda utca járdáján végigtolni a kerékpárját, ami még akkor is igencsak nehéz mutatvány, ha nem túl széles a kerékpár, és nem jön szembe senki – a járdák ugyanis szabálytalanul keskenyek, hogy minél több autót lehessen az utcán tárolni (erről azt hiszem van külön bejelentés).
Hasonlóan jár, aki pl az Eötvös gimiből szeretne kerékpárral kijutni a Ferenciekre vagy a Belváros „új főutcájára” (…–Károlyi–Petőfi–…), amely fontos kerékpáros tengely.

A fentiek miatt szükséges volna megnyitni a Ferenciek tere – Szép utca szakasz úttestjét szembe irányba a kerékpárral közlekedők számára.

Probléma helyszíne
Budapest V. kerület, Belváros-Lipótváros, Szép u. 5

Hozzászólások

  • Pál András megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A kérdéses útszakaszon forgalomszámlálást végzünk a járműforgalom nagyságának megállapítása érdekében, ennek eredményeként döntünk az útszakaszon az ellenirányban történő kerékpár
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés helyét "Budapest, Clark Ádám tér, 1013 Hungary (47.49815774, 19.04037320, 16)"-ról "Budapest, Szép u. 5, 1053 Magyarország (47.4926825, 19.0580749, 16)"-ra.

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Rácz András bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Megoldásra vár
    1
    Megoldásra vár
    1

    Összematricázott táblák

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Budapest Közút
    Margit híd (V. kerület, Belváros-Lipótváros)
  Vissza az oldal tetejére