Válaszra vár

Kidőlt fák, rendezetlen utcakép

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS: 2023.05.22.
Bejelentő visszajelzése:
"A graffitik valoban eltuntek a teruletrol - koszonjuk.

A szemet es a fatormelek viszont nem eltunt, hanem a kornyekbeliek munkaja nyoman a fa legnagyobb reszet a falhoz kozel hordtuk egy nagy kupacba, a szemetet meg en szedtem ossze. Azota is folyamatosan kell szemetet szedni, nem magatol tunik el.

Ertelemszeruen a mostani 40 centis fuben sem a fatormelek (van azota ujabb meretes letort fatorzs), sem a szemet nem latszik egy ellenorzesen.

Kié a terület?"
---------------------------
FRISSÍTÉS: 2023.05.22.
Hegyvidék Önkormányzata válasza:
"
Köszönettel vettük megkeresését, melyet továbbítottam a Hegyvidéki Rendészetnek, akiktől az alábbi válasz érkezett.

A szóban forgó terület nincs elzárva a közforgalomtól de magánterület, a legutóbbi ellenőrzésnél nem találtak problémát a közterületfelügyelők. A terület nem szemetes, rendezett, a két korhadó faágon kívül nincs ott más, ami viszont az álláspontunk szerint nem kifogásolható. A graffitik is eltűntek, valószínűleg a BKK lemosatta."
-----------------------
XII. ker. Városkútnál a busz és a fogaskerekű megállója közötti területen sok az évek óta ott rothadó kidőlt fatörzs és faág. A terület nem a BKK és nem a XII. ker. tulajdona, ezért nekik nincs joguk beavatkozni. Mivel a terület nincs lezárva és "közterületnek néz ki", az utcakép része, a helyiek folyamatosan használják.
Viszont tulajdonosa teljesen elhanyagolta, a sokszoros viharkár miatt akár balesetveszélyes is lehet a fák közötti közlekedés. De a lényeg: a terület ronda, rendezetlen, így vonza a szemetelőket is.

Kérjük a tulajdonos felkutatását, a terület rendezését, a kidőlt fák és fahulladék elszállítását és a szemétszedést folyamatos biztosítását!

Probléma helyszíne
Budapest XII. kerület, Hegyvidék, Városkút

Hozzászólások

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés nevét "kidőlt fák, rendezetlen utcakép"-ról "Kidőlt fák, rendezetlen utcakép"-ra.

  • Garami Marika elküldte az ügyet az illetékesnek: XII. kerület Hegyvidék Önkormányzata

  • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés kategóriáját "Parkok és zöldterületek"-ról "Szemét"-ra.

  • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS: 2023.05.22. Bejelentő visszajelzése: "A graffitik valoban eltuntek a teruletrol - koszonjuk. A szemet es a fatormelek viszont nem eltunt, hanem a kornyekbeliek munkaja nyoman a fa legnagyobb reszet a falhoz kozel hordtuk egy nagy kupacba, a szemetet meg en szedtem ossze. Azota is folyamatosan kell szemetet szedni, nem magatol...

  • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés leírását "XII. ker. Városkútnál a busz és a fogaskerekű megállója közötti területen sok az évek óta ott rothadó kidőlt fatörzs és faág. A terület nem a BKK és nem a XII. ker. tulajdona, ezért nekik nincs joguk beavatkozni. Mivel a terület nincs lezárva és "közterületnek néz ki", az utcakép része, a helyiek folyamatosan hasz...

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    A graffitik valoban eltuntek a teruletrol - koszonjuk.

    A szemet es a fatormelek viszont nem eltunt, hanem a kornyekbeliek munkaja nyoman a fa legnagyobb reszet a falhoz kozel hordtuk egy nagy kupacba...
  • Garami Marika lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Jarokelo.hu!

    Köszönettel vettük megkeresését, melyet továbbítottam a Hegyvidéki Rendészetnek, akiktől az alábbi válasz érkezett.

    A szóban forgó terület nincs elzárva a közforgalomtól de mag
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • T Julcsi elküldte az ügyet az illetékesnek: XII. kerület Hegyvidék Önkormányzata

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    A Fővárosi településszetkezeti terv szerint "közkert, közpark" besorolású a terület. Nem a főváros a tulajdonos?
  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére