Megoldatlan

Szűkös parkolás, szabálytalan várakozás a Jövendő utcában

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2023. 09. 04.

Bejelentő visszajelzése:

A helyzet nem sokat javult a bejelentés óta. Most hogy elkezdődött a suli, még a gimibe érkezők is ide parkolnak. Még mindig az a véleményem, hogy itt a járda melletti poller sor lenne a végleges megoldás.

_____________________

A Jövendő utcai óvoda előtt rendszeresek a parkolási problémák, főleg az óvoda és a Vidámverseny utca között. Az utca mindkét oldalán parkolnak és sokszor egy kisebb autó is csak centizgetve fér el. Ma a kukásautó el is akadt (mellékeltem képet ahol a szürke Suzuki és a szürke Citroen között nem férnek át).

Itt az a fő probléma, hogy nincs elég hely ahhoz hogy mindkét oldalon parkoljanak. Ha az egyik oldalon áll egy autó, akkor a túloldalon már csak szabálytalanul lehet parkolni, amit természetesen mindenki figyelmen kívül hagy. Ezen kívül még a két forgalomcsillapító virágláda közé is be szoktak állni (szintén szabálytalan).

A megoldás az lenne, hogy ha valamilyen parkolásgátló megoldással megakadályozná az önkormányzat hogy mindkét oldalon megálljanak (pl. a képen balra a Suzuki alatti fűsávban egy sor pollert lehetne rakni).

Probléma helyszíne
Budapest XVI. kerület, Jövendő u. 2

Hozzászólások

  • Az adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Gál Miklós elküldte az ügyet az illetékesnek: XVI. kerületi Önkormányzat

  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés leírását "A Jövendő utcai óvoda előtt rendszeresek a parkolási problémák, főleg az óvoda és a Vidámverseny utca között. Az utca mindkét oldalán parkolnak és sokszor egy kisebb autó is csak centizgetve fér el. Ma a kukásautó el is akadt (mellékeltem képet ahol a szürke Suzuki és a szürke Citroen között nem férnek át). Itt a...

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    A helyzet nem sokat javult a bejelentés óta. Most hogy elkezdődött a suli, még a gimibe érkezők is ide parkolnak. Még mindig az a véleményem, hogy itt a járda melletti poller sor lenne a végleges megoldás.
  • Anonim Járókelő visszajelzésére vár.

  • Hegymegi-Barakonyi Bálint megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • XVI. kerületi Közterület-felügyeletverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Bejelentő!

    A közterület-felügyeleti iroda munkatársai a helyszínt ellenőrizték. A parkolással kapcsolatban a továbbiakban a felügyelet munkatársai a szükséges intézkedést megteszik. Az intéz...
  • Fónai Kende elküldte az ügyet az illetékesnek: XVI. kerületi Önkormányzat

  • Fónai Kende megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XVI. kerület Közterület-felügyeleti Csoport"-ról "XVI. kerületi Önkormányzat"-ra.

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Fotó
  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére