Megoldatlan

Hegyvidék bevásárlóközpont megállni tilos

Anonim Járókelő

Az Apor Vilmos tér 11. előtt tilos megállni, amit tábla és sárga felfestés is jelez. Ehhez képest a Hegyvidék bevásárlóközpontba érkező autósok kirakják a vészvillogót és felállnak a járdára pont a bevásárlóközpont bejáratánál, pont a sárga felfestésre. A Foxpost csomagautoma kisteherautója is itt szokott megállni minden nap, legalább 15 percig kerülgetni kell az úttesten. Még a Google Street view-n is két motor parkol itt, amiről csatoltam a képet. Tudom, hogy motort lehet parkolni járdán is, de azért ne csináljunk már a járdából és a bevásárlóközpont főbejáratából parkolót!
A másik, amit nem értek, hogy az autósok nem ismerik a különösen veszélyes helyet jelző sárga csíkos felfestést, ami a mélygarázs előtt van? Nem lehetne valahogy jelezni, hogy csak akkor hajtson rá valaki, ha tudja, hogy tovább is tud rajta gyorsan haladni? Rendszeresen rágurulnak a sárga csíkos felfestésre, aztán a keskeny kereszteződésben nem tudnak egymástól elférni egymással szemben és még a gyalogosokat is feltartják vele.

Probléma helyszíne
Budapest XII. kerület, Hegyvidék, Apor Vilmos tér 11-12

Hozzászólások

 • Jakab Imola lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

  Illetékes válasza alapján
 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Nem tudok mit megerősíteni, nem történt semmi. Ha nincs fizikai akadály és nincs állandóan ellenőrizve a terület, nem fog megoldódni.
 • Schneider Géza megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megerősítésre vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Járókelő!

  Köszönettel megkaptuk levelét, melyet továbbítottam a Hegyvidéki Rendészethez. Plusz táblák kihelyezésére nincs lehetőség, a KRESZ táblák és felfestések külön magyarázata táblákon
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Jakab Imola elküldte az ügyet az illetékesnek: XII. kerületi Hegyvidéki Rendészet

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére