Megoldásra vár

rosszminőségű útfelület elkopott kerékpárút

Budapest III. ker. Királyok útja, a Szentendre felöl érkező kerékpárosok ( ingázók) legfontosabb útvonala, mely gyakorlatilag párhuzamos a 11-es főúttal, és a kerékpárosoknak szinte egyetlen kapcsolódási lehetőség a belváros v Óbuda felé. A Békasmegyerig megépült partmenti kerékpárút ésszerű útvonal folytatása. Főleg az út dél felé vezető oldala szakaszosan rendkívül rossz, helyenként egy kerékpárosnak kifejezetten veszélyes minőségű. Sok helyen a javítások javításainak tönkrement javításait tapasztalhatjuk, pont egy kerékpáros számára útvonalat adó útszéli tengelyben. Mára a pár éve felfestett kerékpárnyom piktogrammok 80-90% -ban elkoptak! (Képek mellékelve.) Amíg jól láthatóak voltak, az autósok érezhetően toleránsabbak voltak velünk kerékpárosoknak. A felfestések nagyon hiányoznak!

Probléma helyszíne
Budapest III. kerület, Óbuda-Békásmegyer, Királyok útja 245

Mapillary

Mi az a Mapillary?
Fotózd be az egész utcát Mapillaryvel
Ehhez a bejelentéshez nem találtunk közeli utcaképet. Töltsd le a telefonodra a Mapillary utcakép-készítő alkalmazást, készíts nekünk a helyszínről új utcaképeket, és a Járókelőn beágyazzuk őket a kátyúbejelentések alá.
Irány a Mapillary

Hozzászólások

 • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés nevét "rosszminőségű útfelület, elkopott kerékpáros nyom piktogrammok"-ról "rosszminőségű útfelület elkopott kerékpárút"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Üdvözlettel:

  [Leírás: Budapest közút]
  Útfenntartási Főosztály
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • T. Andrea elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Magyari Márton bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére