Megerősítésre vár

Tilalmi tábla kombináció.

Anonim Járókelő

Tisztelt Közútkezelő!

Január 2-ával megváltozott forgalmi renddel ezek az új táblák kerültek ki a Dob u. és a Holló u. sarkára. Az aktuális terv szerint a kereszteződéstől korlátozott behajtási útszakasz lett a Kazinczy utcáig, ahova az önkormányzat által kiadott engedéllyel rendelkezők hajthatnak be. A mellékelt képeken látható, hogy mindkét irányból behajtani tilos tábla alá az egyirányú forgalmú út táblát helyeztek ki. Ha ide csak engedéllyel lehet behajtani, akkor miért nincs kiegészítő tábla ezzel a szöveggel: kivéve engedéllyel, kerékpár? Hasonló kombináció több helyen is megtalálható Erzsébetvárosban.
Bár az alsó tábla engedélyezné az áthajtást, de a felső minden járműnek tiltja azt, így az eddigi gyakorlattal ellentétben a kerékpárosok sem hajthatnak be ide. A jelzett útszakaszra szemből egy behajtani tilos tábla van kihelyezve, ha ennek a helyére is a mindkét irányból behajtani tilos táblát tennék ki a helyes kiegészítő táblával (kivéve kerékpár) és leszerelnék az egyirányú forgalmú út táblát, akkor egyértelművé válna az útszakasz. Kérem rendezzék a táblákat, lehetőség szerint a kétirányú kerékpáros áthajtás lehetőségének visszaállításával.

Hasonló kombináció található a Kazinczy u., Király u. és Dob u. közötti szakaszán.

Köszönöm szépen
Tisztelettel
Túri György

Probléma helyszíne
Budapest VII. kerület, Erzsébetváros, Dob u. 22

Hozzászólások

  • Anonim Járókelő visszajelzésére vár.

  • Pál András megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A Belső Erzsébetváros területén, a Wesselényi utca, a Dohány utca, a Dob utca, a Király utca, illetve a Klauzál tér adott szakaszain az Erzsébetvárosi Önkormányzat beruházásában v
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • W Kriszta elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére