Megoldott

Jelzőlámpa érzékelő

Anonim Járókelő

Frissítés 2023.01.03

Budapest Közút válasza:
Az Ön által említett csomópontban forgalomfüggő program működik, melyben a jelzőlámpák általános tilosat mutatnak, amennyiben egyik irányból sincs igény. Bármilyen bejelentkezés esetén ebből az állapotból indítja el a bejelentkezett irány számára a zöld jelzést, illetve egymást követő igények esetén egyik irányból vált a másik irány fázisára. Vizsgálataink során a működésben nem tapasztaltunk hibát, de megjegyezzük, hogy a jelzőlámpa logikája úgy van kialakítva, hogy ha az útvonalra megengedett sebességnél gyorsabban érkezik a jármű, akkor a tilos jelzés átváltását szabad jelzésre késlelteti.
A jelzőlámpa szerviznek továbbítjuk, hogy a radardetektorok észlelési helyét szükség szerint módosítsák, hogy távolabbról észlelhesse a közeledő járművet.
..............
A X. Kerületben a Maglódi út és az Újhegyi út találkozásánál, ha az Újhegyi úton haladunk bármilyen irányból akkor meg kell állni, hogy az érzékelő észre vegye a közeledő járművet és zöldre váltson a làmpa. Kicsit távolabbra kéne állítani, hogy az érzékelő távolabbról is észre vegye a közlekedő járművet és akkor maximum lassítani is elég lenne mert előbb észre venné az érzékelő. A másik probléma, hogy az Újhegyi úton nagyobb forgalom megy át és mégis a Maglódi úton van zöld folyamatosan, ha nem megy éppen senki arra felé. Pont fordítva kellene lennie, hogy a nagyobb forgalom tudjon haladni. Tehát az Újhegyi úton legyen zöld amikor nem jön épp senki és ha valaki érkezik a Maglódi úton akkor átváltson.

Probléma helyszíne
Budapest X. kerület, Kőbánya, Maglódi út

Hozzászólások

  • T. Andrea lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • T. Andrea megváltoztatta a bejelentés leírását "A X. Kerületben a Maglódi út és az Újhegyi út találkozásánál, ha az Újhegyi úton haladunk bármilyen irányból akkor meg kell állni, hogy az érzékelő észre vegye a közeledő járművet és zöldre váltson a làmpa. Kicsit távolabbra kéne állítani, hogy az érzékelő távolabbról is észre vegye a közlekedő járművet ...

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Köszönjük a X. ker. Maglódi út – Újhegyi út csomóponttal kapcsolatos bejelentését.
    Az Ön által említett csomópontban forgalomfüggő program működik, melyben a jelzőlámpák általános
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • T. Andrea elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére