Megoldatlan

Pácoló-Intarzia utca egyirányúsításának megfordítsa

Anonim Járókelő

Mai napon a Hajló utca az Óceánárok utcától a Nádasdy Kálán utcáig egyirányú lett (kék). Ezáltal a Pácoló, Intarzia utcában parkolók nem tudnak kihajtani a rövid úton a lámpás kereszteződéshez, ezt csak nagy kerülővel, a Hajló utcán keresztül tudják megtenni.
A nyáron lett egyirányú a Pácoló az Óceánároktól a Hajlóig (piros). Ez jól is működött. Az itt lakók ha az adott területen nem talátak parkolót, akkor tettek még egy kis kört a Hajlón keresztül és az Óceánárok utcai nagy parkolóban le tudtak parkolni. Most ha valaki behajt a Pácoló utcába és nem talál parkolót, akkor ahhoz, hogy a kinti nagy parkolóba vissza tudjon menni meg kell kerülnie a lakótelepet a Hajló utcán keresztül. Ugyan ez igaz az elindulásra. Innen csak a Hajló utca felé lehet menni. A mostani egyirányúsítás előtt is reggelente nagy sor szokott lenni a Hajló másik végénél a nem lámpás kijáratnál.
Ezt megoldaná ha a Pácoló utca egyirányúságát megfordítanák. Az iskolánál lehetne behajtani az Intarzia utcába a Hajló utcából, ha nincs parkoló akkor egyből az óceánárok utcai nagy parkolóhoz érkeznének a lakók. Illetve a kihajtás is egyszerűbb lenne az Óceánárok utcán keresztül.

Probléma helyszíne
Budapest IV. kerület, Újpest, Pácoló u. 12

Hozzászólások

  • Csanádi György lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett a bejelentőtől visszajelzés.

  • Anonim Járókelő visszajelzésére vár.

  • g g megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A Társaságunk részére megküldött elektronikus levelére – melyben a IV. kerület Pácoló utca egyirányúsítását kérte – az alábbi választ adjuk:

    A Hajló utca egyirányúsítása a IV. ke
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Óceánárok utcán a lámpás kereszteződésnél ma reggelre soha nem látott dugó alakult ki a balra kanyarodó sávban. Mivel akik korábban a lámpás kereszteződésben egyenesen haladtak tovább a Sporttelep utc...
  • S Dominik elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére