Megoldott

Szervezetlen giga lezárás

Anonim Járókelő

FRISSÍTÉS 2022.12.06.:

A Józsefvárosi Közterület-felügyelet válasza:
"Tájékoztatjuk, hogy az építkezés kapcsán a forgalomtechnikai terv kiadása a Budapest Közút Zrt. hatásköre, a közterület-felügyelet csak ellenőrzi az abban foglaltak betartását.
Utasítottuk úgy a térfigyelő központ vezetőjét, mint a közterület-felügyelői állományt, hogy – a rájuk kirótt egyéb szolgálati feladataik függvényében – rendszeresen figyeljék és ellenőrizzék az Ön által kifogásolt területet, és ha a hatáskörükbe tartozó szabálysértést észlelnek, akkor tegyék meg a szükséges intézkedéseket."

----

A Tömő utca és a Szigony utca (klinikai tömb is) szervezetlen lezárása gigaépítkezés miatt. A mentők sorban állnak a bejutáshoz, hangosbeszélővel kérnek helyet, az autóval dolgozni érkező munkások is ott parkolnak, koradélelőtt sokan érkeznek autóval klinikai vizsgálatokra, ezek gyakorlatilag blokkolják a környék közlekedését. Napközben parkolóhelyet az ott lakók sem találnak, ha sikerül bejutni a jelenleg zsákutca Tömő utcába. A zsákutca nincs kitáblázva. Gyakran építőanyagot tárolnak a járdán. 19 óra után, de 22 órakor is érkezett már sittszállító jármű. A rövid Jázmin utcában főiskola és garázs is működik az ehhez tartozó autóforgalommal. Nem ritkák a tumultuózus, agresszív jelenetek sem. Parkoláskor a kerülőutak nagyobb körök. Ezek mellett a Szigony utcai "nagy parkoló" kevésbé kihasznált a parkolási zónák sajátosságai miatt, amik normál helyzetben lehet, hogy követnek valamilyen logikát, de ebben a helyzetben ez csőd. Talán a főiskolásokat, munkásokat, nem helyben lakókat lehetne oda irányítani a lakók és a mentők javára.

Probléma helyszíne
Budapest VIII. kerület, Józsefváros, Tömő u. 30

Hozzászólások

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Itt már megszűnt ez a lezárás. Köszönjük az együttműködést!
  • Anonim Járókelő visszajelzésére vár.

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Ha már korábban is felszólították és nem csinálta, akkor most fogja? Nyilvánvaló, hogy azért teheti meg, mert nincs következménye. Visszaeső. Olyan büntetést kellene kapnia, hogy legközelebb eszébe ne...
  • Gál Miklós megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Járókelő Egyesület!
    Tisztelt Bejelentő!

    A Társaságunkhoz megküldött bejelentésében a VIII. ker. Tömő utca 30. – Szigony utca kereszteződésben zajló építkezés ideiglenes forgalmi rendjével ka
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • R eni elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • R eni megváltoztatta a bejelentés illetékesét "VIII. kerület Józsefvárosi Közterület-felügyelet"-ról "Budapest Közút"-ra.

  • Józsefvárosi Közterület-felügyeletverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

    Tisztelt Bejelentő!
    Köszönjük a jelzését! Tájékoztatjuk, hogy az építkezés kapcsán a forgalomtechnikai terv kiadása a Budapest Közút Zrt. hatásköre, a közterület-felügyelet csak ellenőrzi az abban fog
    ...
  • Garami Marika elküldte az ügyet az illetékesnek: VIII. kerület Józsefvárosi Közterület-felügyelet

  • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "VIII. kerület Józsefvárosi Közterület-felügyelet"-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Megoldásra vár
    1
    Megoldásra vár
    1

    Elfordult tábla

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Pál András
    Illetékes: Budapest Közút
    Práter utca (VIII. kerület, Józsefváros)
  • Megoldásra vár
    1
    Megoldásra vár
    1

    Koszos tábla

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: Budapest Közút
    Üllői út (VIII. kerület, Józsefváros)
  Vissza az oldal tetejére