Válaszra vár

Plakátok

FRISSÍTÉS 2022.12.28.:

A XVI. kerületi Önkormányzat válasza:
"A választási plakátok eltávolítása és eltávolíttatasa nem az ónkormányzatok hatasköre. Amennyiben a jogszabályi rendelkezéseknek a kihelyező nem tesz eleget és nem távolítja el a választást követő 30. napig, azt követően az oszlop, tárgy, stb. tulajdonosa kezdeményezheti azt a kihelyezőnél."

-----

FRISSÍTÉS 2022.12.22.:

A BDK válasza:
Tájékoztatjuk, hogy az oszlopok letakarítása és a plakátok levétele nem a BDK kft. hatáskörébe tartozik!

-----

A Jókai Mór utcában a páros oldalon még mindig kint vannak a választási plakátok a lámpaoszlopokon. Bár a képek a Google utcaképről vannak, a jelenlegi állapotot tükrözik.

Probléma helyszíne
Budapest XVI. kerület, Jókai Mór u. 30

Hozzászólások

 • Lukács Máté elküldte az ügyet az illetékesnek: Mi Hazánk Mozgalom

 • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS: 2022.12.28. Önkormányzati válasz: "A választási plakátok eltávolítása és eltávolíttatasa nem az ónkormányzatok hatasköre. Amennyiben a jogszabályi rendelkezéseknek a kihelyező nem tesz eleget és nem távolítja el a választást követő 30. napig, azt követően az oszlop, tárgy, stb. tulajdonosa kezdemény...

 • Lukács Máté megváltoztatta a bejelentés illetékesét "BDK Budapesti Dísz-és Közvilágítási Kft."-ról "Egyéb szervezet"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  Köszönjük a bejelentését. Tájékoztatjuk, hogy az oszlopok letakarítása és a plakátok levétele nem a BDK kft. hatáskörébe tartozik!
  Engedje meg, hogy tájékoztassuk arról, hogy közv
  ...
 • Garami Marika elküldte az ügyet az illetékesnek: BDK Budapesti Dísz-és Közvilágítási Kft.

 • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2022.12.22.: BDK válasza: Tájékoztatjuk, hogy az oszlopok letakarítása és a plakátok levétele nem a BDK kft. hatáskörébe tartozik! ------------------ A Jókai Mór utcában a páros oldalon még mindig kint vannak a választási plakátok a lámpaoszlopokon. Bár a képek a Google utcaképről vannak, a jelenlegi ál...

 • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés illetékesét "XVI. kerületi Önkormányzat"-ról "BDK Budapesti Dísz-és Közvilágítási Kft."-ra.

 • XVI. kerületi Önkormányzatverified-profile hozzászólt a bejelentéshez.

  A választási plakátok eltávolítása és eltávolíttatasa nem az ónkormányzatok hatasköre. Amennyiben a jogszabályi rendelkezéseknek a kihelyező nem tesz eleget és nem távolítja el a választást követő 30....
 • Ügykezelő Járókelő elküldte az ügyet az illetékesnek: XVI. kerületi Önkormányzat

 • Ügykezelő Járókelő megváltoztatta a bejelentés leírását "A Jókai Mór utcában a páros oldalon még mindig kint vannak a választási plakátok a lámpaoszlopokon. Bár a képek a Google utcaképről vannak, a jelenlegi állapotot tükrözik."-ról "FRISSÍTÉS 2022.12.22.: BDK válasza: Tájékoztatjuk, hogy az oszlopok letakarítása és a plakátok levétele nem a BDK kft. hatáskö...

 • Ügykezelő Járókelő megváltoztatta a bejelentés illetékesét "BDK Budapesti Dísz-és Közvilágítási Kft."-ról "XVI. kerületi Önkormányzat"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  Köszönjük a bejelentését. Tájékoztatjuk, hogy az oszlopok letakarítása és a plakátok levétele nem a BDK kft. hatáskörébe tartozik!
  Engedje meg, hogy tájékoztassuk arról, hogy közv
  ...
 • Ügykezelő Járókelő elküldte az ügyet az illetékesnek: BDK Budapesti Dísz-és Közvilágítási Kft.

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére