Megoldott

szemét, csendháborítás

Frissítés 2022.12.06
Aljegyző válasza:
A panaszolt élelmiszerüzlet üzemeltetőjét felszólította a Közszolgáltató Zrt. az üzlet előtti terület tisztán tartására vonatkozó kötelezettségére.

Csendháborítással megvalósuló szabálysértés ügyében a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitánysághoz, mint szabálysértési hatósághoz fordulhatnak feljelentéssel (cím: 1135 Budapest. Szabolcs utca 36. telefonszám: 061236-2800, e-mail cím: 13rk@budapest.police.hu ).
............................
A Reitter Ferenc u. 22-ben lakom. A Reitter F. u és Kerekes u. sarkán van a ház sarkában egy üzlet. A Kerekes u. (üzlet mellett) pedig egy elektromos szekrény amit rendszeresen pultnak használnak, alkoholt fogyasztanak, hangosan csoportokba verődve mulatnak reggel 6-11 között. ezzel zavarják az itt élőket, rengeteg szemetet hagynak. Sajnos a bolt semmit nem tesz ez ügyben, annyit tett hogy kiragasztott pár cetlit a kirakatra, hogy alkohol fogyasztása a bolt környezetében tilos...de pl. ha árupakolás van és közben italoznak ott, sose szólnak rájuk.
Véleményem szerint a fő probléma az elektromos szekrény, amit pultnak használnak. Szerintem sokkal kevesebben ácsorognának és innának ott, ha pl. egy min. 35 fokos meredekségű tetőt kapna a szekrény, így már nem lehetne pakolni rá. Nem nagy beruházás, de nagyban javítana a környék minőségén.

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, Kerekes u. 8

Hozzászólások

  • M.K. Bori lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    Az illetékes visszajelzése alapján
  • jurta viktória visszajelzésére vár.

  • T. Andrea megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • T. Andrea megváltoztatta a bejelentés leírását "A Reitter Ferenc u. 22-ben lakom. A Reitter F. u és Kerekes u. sarkán van a ház sarkában egy üzlet. A Kerekes u. (üzlet mellett) pedig egy elektromos szekrény amit rendszeresen pultnak használnak, alkoholt fogyasztanak, hangosan csoportokba verődve mulatnak reggel 6-11 között. ezzel zavarják az itt élőket, rengeteg szemetet hagynak...

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Köszönjük a bejelentését.

    A panaszolt élelmiszerüzlet üzemeltetőjét felszólította a Közszolgáltató Zrt. az üzlet előtti terület tisztán tartására vonatkozó kötelezettségére.

    Cse
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Garami Marika elküldte az ügyet az illetékesnek: XIII. kerület Önkormányzata

  • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "XIII. kerület Önkormányzata"-ra.

  • jurta viktória bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére