Megoldásra vár

szemét, csendháborítás

Frissítés 2022.12.06
Aljegyző válasza:
A panaszolt élelmiszerüzlet üzemeltetőjét felszólította a Közszolgáltató Zrt. az üzlet előtti terület tisztán tartására vonatkozó kötelezettségére.

Csendháborítással megvalósuló szabálysértés ügyében a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitánysághoz, mint szabálysértési hatósághoz fordulhatnak feljelentéssel (cím: 1135 Budapest. Szabolcs utca 36. telefonszám: 061236-2800, e-mail cím: 13rk@budapest.police.hu ).
............................
A Reitter Ferenc u. 22-ben lakom. A Reitter F. u és Kerekes u. sarkán van a ház sarkában egy üzlet. A Kerekes u. (üzlet mellett) pedig egy elektromos szekrény amit rendszeresen pultnak használnak, alkoholt fogyasztanak, hangosan csoportokba verődve mulatnak reggel 6-11 között. ezzel zavarják az itt élőket, rengeteg szemetet hagynak. Sajnos a bolt semmit nem tesz ez ügyben, annyit tett hogy kiragasztott pár cetlit a kirakatra, hogy alkohol fogyasztása a bolt környezetében tilos...de pl. ha árupakolás van és közben italoznak ott, sose szólnak rájuk.
Véleményem szerint a fő probléma az elektromos szekrény, amit pultnak használnak. Szerintem sokkal kevesebben ácsorognának és innának ott, ha pl. egy min. 35 fokos meredekségű tetőt kapna a szekrény, így már nem lehetne pakolni rá. Nem nagy beruházás, de nagyban javítana a környék minőségén.

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, Kerekes u. 8

Hozzászólások

 • T. Andrea megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • T. Andrea megváltoztatta a bejelentés leírását "A Reitter Ferenc u. 22-ben lakom. A Reitter F. u és Kerekes u. sarkán van a ház sarkában egy üzlet. A Kerekes u. (üzlet mellett) pedig egy elektromos szekrény amit rendszeresen pultnak használnak, alkoholt fogyasztanak, hangosan csoportokba verődve mulatnak reggel 6-11 között. ezzel zavarják az itt élőket, rengeteg szemetet hagynak...

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  Köszönjük a bejelentését.

  A panaszolt élelmiszerüzlet üzemeltetőjét felszólította a Közszolgáltató Zrt. az üzlet előtti terület tisztán tartására vonatkozó kötelezettségére.

  Cse
  ...
 • Garami Marika elküldte az ügyet az illetékesnek: XIII. kerület Önkormányzata

 • Garami Marika megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "XIII. kerület Önkormányzata"-ra.

 • jurta viktória bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

 • Megoldott
  1
  Megoldott
  1

  Patkánytetem a bicikliúton

  Beküldés ideje:
  Beküldte: Anonim Járókelő
  Illetékes: BKM Budapesti Közművek FKF
  Váci út (XIII. kerület)
 • Megoldott
  2
  Megoldott
  2

  Eltűnt poller

  Beküldés ideje:
  Beküldte: Anonim Járókelő
  Illetékes: Budapest Közút
  Garam utca (XIII. kerület)
 • Válaszra vár
  2
  Válaszra vár
  2

  Förtelmes főszellőző burkolat

  Beküldés ideje:
  Beküldte: Anonim Járókelő
  Illetékes: Budapest Közút
  Dózsa György út (XIII. kerület)
  Vissza az oldal tetejére