Megoldott

Lámpa nem túl jó láthatósága

Anonim Járókelő

Tisztelt Ügyintéző!
2022 október elején Budapest 14. kerületében a Nagy Lajos király út és a Komócsy utca kereszteződésében jelzőlámpák kerületek telepítésre az újonnan nyíló Lidl áruház miatt. A Bosnyák tér felől a kanyarodósávra vonatkozó jelzőlámpát úgy sikerült telepíteni, hogy a vonalnál állva nem látható egyértelműen a jelzés. Második autósként állva többször tapasztalom, hogy a lámpa tilos jelzésére átmennek, vagy épp a zöld jelzésre nem mennek át. Csak a vonalnál állva okoz ez problémát, a vonal mögött 4-5m-el a lámpa jelzése rendesen látható. Ez főleg a reggeli órákban - óraátállítás előtt jobban zavaró volt - a szemből sütő nap még jobban nehezíti a láthatóságát. Mivel napi szinten többször járok ebben a kereszteződésben, rendszeresen látom ezt, valamint első helyen állva a lámpánál nekem is gondot okoz a jelzés láthatósága, ezért nem a "szabályszegés" miatt vannak az áthajtások, hanem a szögben rosszul beállított lámpa miatt. Képet nem tudok feltölteni, mert telefonnal videózva az első helyen a felső részen sötétített szélvédő miatt nem látszik semmi, második helyen állva pedig tökéletesen látható a jelzőlámpa.

Probléma helyszíne
Budapest XIV. kerület, Zugló, Komócsy u. 1

Hozzászólások

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    Az illetékes válasza alapján
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A 00112231. sz. ügyben az alábbi választ adjuk:

    A Nagy Lajos király útjáról a Komócsy utcába balra kanyarodást szabályozó jelzőfej elhelyezkedését felülvizsgáltuk. A jelző a megá
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Baranyai Péter hozzászólt a bejelentéshez.

    Mondjuk Komócsy utca felől a Lidl parkolójába való behajtás (dupla jelzőlámpa, dupla Stop tábla) sem lett piskóta, az Egressy tér felé menő szervizút csatlakozásával egyetemben.

    A legmókásabb megoldá...
  • Gál Miklós elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére