Megoldott

Graffiti a kelenföldi négyes metró aluljáróban

A 2020-ban és 2021-ben készült firkák még mindig látszanak a kelenföldi négyes metró aluljárójában a "D" kijáratánál. Mindegyik bejelentésről azt nyilatkozta az FKF, hogy eltávolították, de a mellékelt, 2022.08.03-án készült képeimen tisztán látszik, hogy nem sikerült őket eltávolítani. Igénytelen, putris megoldás, hogy úgy mossák le, hogy halványan ott marad, vagy hogy négyzet alakban egy teljesen más árnyalatú szürke festékkel lefestik, foltozgatják a falat itt-ott. Ha ez így folytatódik, olyan undorító lesz az aluljáró, mint a mellette lévő régi aluljáró.
A bejelentéseim 2020 óta a témában, amiknél látszik az összes eredeti firka, amik a mai napig látszanak mindenhol halványan:

https://jarokelo.hu/70103
https://jarokelo.hu/78293
https://jarokelo.hu/82169
https://jarokelo.hu/85463
https://jarokelo.hu/85737

Kérem az illetékest, hogy távolítsa el a firkákat és a szürke festékkel eszközölt mókányolást az alig 8 éves aluljáró faláról szakszerűen, igényesen. És ha már egyszer minden sarokban van egy térfigyelő kamera, akkor használják is, köszönöm.

Probléma helyszíne
Budapest XI. kerület, Újbuda, Budapest

Hozzászólások

 • Pál András lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  Az Illetékes szakmai válasza alapján.
 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!
  Tájékoztatjuk, hogy jelenleg az általunk alkalmazott eljárás az egyetlen, amivel az ilyen jellegű felületet kezelni lehet. Sajnos ez is a felület sérülésével jár és a firkából is v
  ...
 • W Kriszta elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapesti Közművek FKF

 • W Kriszta megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "Budapesti Közművek FKF"-ra.

 • Németh Gábor bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére