Megoldatlan

Utcaszegély hiánya miatti pincebeázás

Anonim Járókelő

A csatolt képekkel prezentálom szüleim problémáját:
Bekarikázott részek:
- 1.: a Királyhágó úton levő "K" szegély végét jelöli
- 2.: a Királyhágó út és a Somlyói utca találkozásának kanyarívében véget érő "K" szegély
- 3.: a remek kivitelezés miatt a "K" szegély éles pereme balesetveszélyes, így valaki merő jóindulatból egy téglát ásott oda, hogy az éles perem, ne hasítsa fel az autósok kerekeit.
- 4.: az autók nyomai, mivel egymás mellett csak így fér el két autó, ha az egyik felmegy a járdára

A történet pedig annyi, hogy amikor befejezték az utak aszfaltozását, és szegélyezését, akkor a korábban mutatott ponton kb. 20-25 db "K" szegély hiányára lett figyelmes az Édesapám. Nem értette, hogy a kanyarívet miért hagyták így. Egészen addig nem is törődtek vele a szüleim, amíg egy hatalmas eső után azt tapasztalták, hogy a pincébe befolyt a víz. Amíg földút volt a két megjelölt utca, addig ilyet nem tapasztaltak. Édesapám rögtön nyomozni kezdett, hogy hogyan történhetett ez, mikor azt látta, hogy nemcsak a pincében áll a víz, hanem a kapu és a ház bejárata előtti kis tér is víz alatt van.
Kiment hát a kapun, és a szegélyhiányos részhez ment, ahol szemmel látható volt a vízfolyás nyoma. A 4. és 5. csatolt képen azt jelöltem be, hogy a Királyhágó úton még legalább 50-60 méter útszakasz lejt az adott irányba, és a Somlyói úton is kb. 20-30 méter.
Ezek az útszakaszok is összegyűjtötték az esőt, és amit a csatorna nem nyelt el, az szépen a pincében kötött ki.
Szüleim rögtön telefonáltak a kivitelező cégnek, a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.-nek, hogy nem kis probléma van az úttal.
Tudomásom szerint első válaszuk az volt, hogy 30 napon belül felmérik, és értesítik őket. Mondanom sem kell, hogy ebből nem lett semmi. Így Édesapám személyesen ment be hozzájuk, a problémát rögzítették, és kivizsgálták 10 napra rá. A vizsgálatról papírunk is van, amit szkennelve tudok csatolni ha kell, de idézek belőle:
"Tárgy: műszaki hibabejelentés - Somlyói út és Királyhágó út kereszteződésének egy szakaszán"

"... A Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt-nél, fenti tárggyal kapcsolatban történt bejelentésére válaszolva tájékoztatni szeretném, hogy az út az előzetes terveknek megfelelően készült, "K" szegély beépítésére jelenleg nincs lehetőség."

Ezek szerint a terv ROSSZ! Mielőbbi korrekciót szeretnék elérni, mert az a "gát", ami ideiglenesen lett kialakítva homokból, azt az autósok folyamatosan legázolják.

Probléma helyszíne
Budapest XXI. kerület, Csepel, XXI. kerület

Hozzászólások

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Csaknem 1 év kellett ahhoz, hogy megoldják a problémát. De nem a bejelentések miatt, hanem a járdákat felújítása kapcsán.
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Csaknem 1 év kellett ahhoz, hogy megoldják a problémát. De nem a bejelentések miatt, hanem a járdákat felújítása kapcsán.
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    LASSAN 3 HÓNAP TELT EL ÉS SEMMI VÁLASZ!!!!
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Egyéb szervezet

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    BKK ügyfélszolgálat válasz

    Tisztelt Cím!

    Társaságunkhoz érkezett „Bejelentés a www.jarokelo.hu oldalról (1058)” tárgyú elektronikus levelükkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:

    A Kir
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 2. Mi ez?

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: XXI. kerület Csepeli Városgazda NZrt.

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére