Megoldatlan

Rendszeres járdán parkolás

Tisztelt Illetékes!

A József Attila utca 24. szám előtt lévő buszmegállóban minden nap autók, kisteherautók parkolnak. Korábban már kértem ezzel kapcsolatban a segítségüket, de semmit nem tettek, így ismét megpróbálom.

Kérem, hogy telepítsenek parkolásgátló oszlopokat a járdára, hogy az autók ne tudjanak felhajtani. Az Önök által javasolt "rendszeres" rendészeti ellenőrzés jól láthatóan semmit nem ért, így az ezzel kapcsolatos felesleges köröket kérem hanyagoljuk.

Oszlopokat kérünk ide, hogy ne kelljen a járdán, a buszról leszállva az autókat kerülgetni. Más buszmegállókban is megoldották, a jelzett helyszínnel közvetlen szemben lévőben is, szóval biztos vagyok benne, hogy itt sem lesz semmi akadálya annak, hogy végre megakadályozzák a járdán parkolást.

Köszönöm!

Probléma helyszíne
Budapest V. kerület, Belváros-Lipótváros, József Attila u. 24

Hozzászólások

 • Jakab Imola lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

  Illetékes válasza: "Jelen esetben is egyértelmű, hogy az a szakasz, ahol nincsen parkolás-gátló elem, az autóbusz megállóhely."
 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  Új parkolásgátló-eszközök telepítését csak kivételes esetekben alkalmazzuk. Számtalan olyan helyszín van a főváros területén, ahol lehetne elhelyezni ilyen eszközöket. A korábban
  ...
 • Pakot Reni elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Élhetőbb Városért bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére