Megoldatlan

Tilosban parkoló autók nehezítik a gyalogos közlekedést

Anonim Járókelő

XIII, Marina parton, az Úszódaru utcában tilosban parkolnak az autók, a mélygarázs bejárata mellett. Mivel nagyon szűken parkolnak, így gyalogosként, de főleg ha babakocsival szeretnénk a lakóházhoz jutni a járdán, egyszerűen nem férnek el a parkoló autók között a gyalogosok. Sajnos ez annak ellenére így van, hogy a piros burkolat is jelzi, hogy tilos itt parkolni. A probléma mindennapos, napszaktól független.
Emellett a mélygarázsba behajtó autóknak van elsőbbségük a gyalogosokkal szemben, holott ez az egyetlen út, ha a lakó gyalogosan közelíti meg a lakóházát (Úszódaru u. 1.) és sok autós lassítás nélkül hajt a garázsbehajtóhoz.
Javasoljuk, hogy forgalomtechnikai eszközökkel, pl. a járda meghosszabbításával, fekvőrendőr kihelyezésével a mélygarázsba hajtó autók lassítására, illetve fizikai akadályokkal próbálják meg az autók tilosban parkolását, és a gyalogos közlekedés elősegítését.

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, XIII. kerület

Hozzászólások

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Köszönjük a bejelentést, a probléma ismert Budapest Főváros XIII. Kerületi Közterület-felügyelet előtt. Rendszeresen ellenőrizzük a Marina parton a közúti közlekedési szabályok betartását, a szükséges...
  • XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Járókelő.hu!

    A 10401 számú bejelentés tárgyában a XIII. Kerületi Közterület-felügyelet az illetékes válaszadó. A megkeresést részükre továbbítom.

    Tisztelettel

    Közterületi Divízió
    XIII. Ker...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére