Megoldásra vár

Nem működő nyomógomb általános iskola előtt

A XVIII. kerületben lévő Pestszentlőrinci Német Nemzetiségi Általános Iskola előtt a zebrán (és villamos sínen) való átkelés nyomógombos vezérlővel működik. Az iskola oldalán viszont ez a gomb nem működik, így aki az Üllői út túloldalára szeretne átjutni, annak a piroson kell átmennie a villamos megállóig, hogy ott meg tudja nyomni a gombot. Mégegyszer jelezném, hogy általános iskoláról beszélünk. Tehát 1-8. osztályosok próbálnak szabálytalanul és életveszélyes módon átkelni az üllői úton. Arról nem is beszélve, ha a gyalogosátkelő lámőája zöldre vált, akkor rohanni kell, hogy átérjünk a túloldalra. Az időintervallum is rendkívül rövid.
Azonnal megoldaásra van szükség mindkét esetben, mert a közelmúltban már történt baleset, amikor egy gyereket sodort el a villamos.

Probléma helyszíne
Budapest XVIII. kerület, Pestszentlőrinc-Pestszentimre, Kemény Zsigmond utca

Hozzászólások

 • Önkéntes Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés nevét "Nem működő nyomógomb ÁLTALÁNOS ISKOLA ELŐTT!!!"-ról "Nem működő nyomógomb általános iskola előtt"-ra.

 • Pál András megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  Köszönjük a XVIII. Üllői út - Kemény Zsigmond utca csomópontban észlelt, hibás nyomógombbal, valamint rövid zöldidővel kapcsolatos bejelentését.

  A bejelentkező eszköz javítását m
  ...
 • Járókelő Herta elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

 • Bors Róbert bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére