Válaszra vár

Beparkolt BKK buszmegálló

Anonim Járókelő

A 112-es busz Fodor utcában található, Vöröskő utca nevű megállójában rendszeres a parkolás (az első kép friss).
A BKK ügyfeleként azzal szembesül az ember, hogy a buszmegállóban lehet parkolni. Ez azért beárazza a tömegközlekedést. Persze azt csak a lecsúszottak használják, főleg egy ilyen elit kerületben. De autósként meg azzal szembesülni, hogy mindenféle következmény nélkül beláthatatlanná lehet parkolni egy kereszteződést.
Kinek kéne ezt jelezni és kinek kéne lépnie? Tökéletes példa a sopk bába közt elvész a gyerek esetére. A buszmegálló BKK, őket ennél nagyobb problémák sem zavarják. Az útvonal Budapest Közút, szerintük ez biztos rendészeti kérdés, mert a KRESZ szerint szabálytalan és nem lehet mindent lepollerezni. A kerület rendészete meg vígan elautózik emellett is, nekik meg nem érdeke megbírságolni a helyi állampolgárát, mert a végén bemegy fogadóórára Pokorni úrhoz, hogy nem jár neki közterület. Ha meg véletlen letörik a tükre, akkor az meg garázdaság.
Amúgy elnézve a Google térképét nem csak azt látni, hogy évek óta fennálló probléma a megállóban és előtte a kereszteződés beláthatatlanná parkolása. A képek alapján olyan, mintha valaki(k) le is köveztették volna maguknak a placcot. 2011-ben még csak sáros kerék nyomok voltak, ma már ízléses térkő. Ezt tényleg lehet?

Probléma helyszíne
Budapest XII. kerület, Hegyvidék, Fodor u. 15

Hozzászólások

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!

  Köszönettel vettük megkeresését, melyet továbbítottam az illetékes szakirodának.

  Üdvözlettel:

  Molnár Viktória

  Budapest Főváros XII.kerület Hegyvidéki
  Polgármesteri Hivatal
  Polg
  ...
 • g g elküldte az ügyet az illetékesnek: XII. kerületi Hegyvidéki Rendészet

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére