Megoldásra vár

Méltatlan körülmények, hiányzó koncepció

Anonim Járókelő

Tisztelt Illetékesek!
Mindannyiunk közös érdeke, hogy olyan környezetben éljünk, ahol az ember jól érzi magát, ahol a tisztaság, a biztonság és a rend nem csupán illúzió. II. kerületi lakosként napi szinten szembesülök a Széll Kálmán téren uralkodó áldatlan állapotokkal: az elképesztő mennyiségű szeméttel, tönkrement, használhatatlan bútorokkal, a szétesett és hónapokig össze nem szedett szemetesekkel, padokkal, az összefirkált és vadplakátozással megrongált felületekkel, a bűzölgő kommunális kukákkal, a kitaposott, tönkretett virágágyásokkal, a járdán szabálytalanul parkolókkal, az illegális árusokkal, az erőszakos kéregetőkkel és azokkal a csoportokkal, akik életvitelszerűen uralják a teret, és minden retorzió nélkül dorbézolnak, szemetelnek, rongálnak és dolgaikat a virágágyásokban végzik el.
Kérem az illetékes szerveket és az érintett kerületek polgármestereit, hogy karolják fel az ügyet, fogjanak össze, érdemben cselekedjenek, hogy a Széll Kálmán tér egy élhető közösségi térré alakuljon.
Válaszaikat előre is köszönöm.

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, Széll Kálmán tér M

Hozzászólások

 • Ghira Zsófia megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bejelentő!
  Köszönjük megkeresését.
  Társaságunk a Közszolgáltatási Szerződése alapján, az abban meghatározott gyakoriság szerint gondoskodik többek között a Széll Kálmán tér takarításáról. Mun
  ...
 • Dr Kardos Angelika elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapesti Közművek FKF

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére