Megoldatlan

Kerékpárút balesetveszély

A Határ úti metrónál az 50-es villamos végállomása mögött futó kerékpárúttal vannak régóta fennálló problémák, plusz egy új.
A kanyarodó kerékpárút szabad belátását akadályozzák a pavilonok, ez egy ősi probléma. A beugrókban italozók, hajléktalanok, embertelen körülmények vannak (vizelet, ürülék, szemét).
A korlátokkal lezárt, keskeny, kanyarodó kerékpárúton folyamatosan fennáll a balesetveszély az áthaladó gyalogosok és az egyre nagyobb kerékpáros forgalom miatt. A képek a google utcakép felvételei, a pavilonok burkolata változott, elrendezésük ugyanaz. A fotókon is látszanak a kerékpárút tövében "piknikező" emberek, ez rendszeres. A fornettis pavilon majdnem beleér a kanyarodó kerékpárútba. A biztonság teljesen sokadrangú az önkormányzatoknak, BKK-nak? Ezt csak a metrópótlás kezdetén építették oda, azelőtt nem volt ott. Gondolom a megnövekedett gyalogosforgalom miatt. Már régen nem üzemel. Vajon miért nem lett elbontva?
És az új probléma: a kerékpárút metrólejárattal szembeni oldalára, pár hete, két oszlop közé, telepítettek egy büfékocsit. Ez a képeken még nem látszik. Az oszlopoktól nem látják egymást a büfé elől kilépő gyalogosok és az arra haladó kerékpárosok. Nagyon balesetveszélyes! Erre ki adhatott engedélyt? Ezt a kocsit sürgősen máshová kell rakni, amíg nem történik valami csúnya ütközés.
Amúgy az egész terület egy fertő, Budapest szégyene. Esetleg ha a közterületfelügyelet emberei, rendőrök kicsit aktívabbak lennének a területen, az javítaná a környéket.
Szuper lenne, ha el tudnátok érni valami javulást!

Köszi!
Edit

Probléma helyszíne
Budapest XIX. kerület, Kispest, Vak Bottyán u. 50

Hozzászólások

  • T Julcsi lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

    Szia!
    Mivel a bejelentés magántulajdonra vonatkozik, így a megnevezett illetékes nem járhat el az ügyben.
    Köszönjük a megértésed!
    A Járókelő csapatának nevében: Julcsi
  • T Julcsi megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budapest Közút"-ról "Egyéb szervezet"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A Jarokelo.hu oldalra az M3 Határ úti metró állomás felszíni kialakításával kapcsolatban tett észrevételére az alábbiakról tájékoztatjuk.
    Sajnálatos módon a Határ úti metró állomá
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Deichler Edit bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére