Megoldott

eltűnt kerékpártámaszok - Lidl

Anonim Járókelő

A budaörsi Lidl előtti kerékpártámaszok eltűntek. A helyüket egy MPL csomagautomata vette át. Utóbbi is tök jó és kell is. De most hová lakatoljuk le a bicajokat?
Úgy tudom, hogy jogszabályi kötelezettség a kerékpártároló létesítése is. Itt ez nyitástól fogva megvolt és jó minőségű támaszok is voltak. Én nem találtam máshol és csak áthelyezték valahová? Ez esetben nem lehet olyan közel, mint eddig volt. Vagy tényleg megszünt? Ha megszünt, az nem csak a jogszabályi követelmények miatt érthetetlen, hanem mert használtuk is. Ha csak ideiglenesen tünt el az automata telepítése miatt, az is bosszantó. Hasonló változás esetén autós infrávál lenne ideiglenes áthidaló megoldás. A gyalogos és kerékpáros vásárlók nem ugyanannyit érnek?

Probléma helyszíne
Budaörs Károly király u. 145

Hozzászólások

  • Pál András lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    Szia!
    Köszönjük a visszajelzést!
    Ezzel segítitek a munkánkat, mert így nyomon tudjuk követni, hogy mi történt, még akkor is, ha az illetékes nem küld újabb állapotjelzést.
    Legyen szebb, biztonságosabb...
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Az ügy megoldódott, valóban 2 hét alatt megoldották. Kérdés csak az, hogy miért nem lehetett más sorrendben kivitelezni. Előbb odébb rakják a tárolókat, majd mehet a csomagautomata. Ebben van fejlődni...
  • Pál András megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Lidl válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.


    Nem jel
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Pál András elküldte az ügyet az illetékesnek: Lidl (Budaörs)

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére