Megoldott

szelektív gyűjtők csordultig és azon túl - fölkupacolva

FRISSÍTÉS 2021.05.05.:

"a szelektív hulladékgyűjtő sajnos megint megtelt. Kérem a gyakoribb üritését és egy telefonszám elhelyezését a helyszínen , amin bejelenthető lenne az esetleges túltelítettség.

Amúgy láthatóan az amúgy is nagy térfogatú papíráruk számára a szokásos kettő helyett akár négy gyűjtőt is el lehetne helyezni a helyszínen (az adott helyszínen igazán elférne és ritkábban lehetne üríteni úgy...már ha ez gond..)"

-----

FRISSÍTÉS 2021.01.19.:

A Budakalászi Önkormányzat válasza:
"2021.01.14-én Bardócz Csaba (budakalasz@jarokelo.hu) a Járókelő Egyesülettől bejelentés tett hatóságomhoz, mely szerint kéri a Budakalászon található Auchan áruház mögött található szelektív hulladékgyűjtő edények gyakoribb ürítését. Továbbá kéri, hogy egy elérhetőség is kerüljön a gyűjtőedényekre amit fel tud hívni, ha azok megteltek.
A bejelentésből megállapítható, hogy a hulladékgyűjtő edények az Auchan budakalászi áruháza mögötti területen található, amik nem az Önkormányzathoz tartoznak.
Kérem a T. Címet, hogy a bejelentőt tájékoztassa a területükön található hulladékgyűjtőkkel kapcsolatban."

-----

Tisztelettel kérem a jelzett szelektív gyűjtőkonténerek gyakoribb ürítését.
Jelenleg sajnos a konténerek mellett derékig ér a szelektív-hulladék kupac...
félő, hogy a szél viszi szerteszét...

(Ma nem készítettem fényképet róla, így a mellékelt kép egy régebbi kép, csupán illusztráció a helyszÍnről
(akkor nem volt túltelítve szeméttel.)

Lehetne az ilyen szelektív gyűjtőkre egy telefonszámot festeni, amit föl lehetne hívni, ha kezd nagyon megtelni, kérni hogy ürítsék?

Probléma helyszíne
Budakalász Vasút sor 118

Hozzászólások

 • G. Balázs lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  Az illetékes válasza alapján.
 • Auchan válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Járókelő.hu!

  Sajnálattal olvastam, a 2021.05.05-én központba küldött bejegyzését a szelektív hulladékgyűjtővel kapcsolatban.

  A hulladékgyűjtők állapotát folyamatosan, kamerák segítségével
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Auchan válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

 • G. Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: Auchan (Budakalász)

 • G. Balázs megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS 2021.01.19.: A Budakalászi Önkormányzat válasza: "2021.01.14-én Bardócz Csaba (budakalasz@jarokelo.hu) a Járókelő Egyesülettől bejelentés tett hatóságomhoz, mely szerint kéri a Budakalászon található Auchan áruház mögött található szelektív hulladékgyűjtő edények gyakoribb ürítését. Továbbá kéri, hogy egy elérhetőség is kerüljön a gyűjtőedényekre amit fel tud hívni, ha azok megteltek. A bejelentésből megállapítható, hogy a hulladékgyűjtő edények az Auchan budakalászi áruháza mögötti területen található, amik nem az Önkormányzathoz tartoznak. Kérem a T. Címet, hogy a bejelentőt tájékoztassa a területükön található hulladékgyűjtőkkel kapcsolatban." ----- Tisztelettel kérem a jelzett szelektív gyűjtőkonténerek gyakoribb ürítését. Jelenleg sajnos a konténerek mellett derékig ér a szelektív-hulladék kupac... félő, hogy a szél viszi szerteszét... (Ma nem készítettem fényképet róla, így a mellékelt kép egy régebbi kép, csupán illusztráció a helyszÍnről (akkor nem volt túltelítve szeméttel.) Lehetne az ilyen szelektív gyűjtőkre egy telefonszámot festeni, amit föl lehetne hívni, ha kezd nagyon megtelni, kérni hogy ürítsék?"-ról "FRISSÍTÉS 2021.05.05.: "a szelektív hulladékgyűjtő sajnos megint megtelt. Kérem a gyakoribb üritését és egy telefonszám elhelyezését a helyszínen , amin bejelenthető lenne az esetleges túltelítettség. Amúgy láthatóan az amúgy is nagy térfogatú papíráruk számára a szokásos kettő helyett akár négy gyűjtőt is el lehetne helyezni a helyszínen (az adott helyszínen igazán elférne és ritkábban lehetne üríteni úgy...már ha ez gond..)" ----- FRISSÍTÉS 2021.01.19.: A Budakalászi Önkormányzat válasza: "2021.01.14-én Bardócz Csaba (budakalasz@jarokelo.hu) a Járókelő Egyesülettől bejelentés tett hatóságomhoz, mely szerint kéri a Budakalászon található Auchan áruház mögött található szelektív hulladékgyűjtő edények gyakoribb ürítését. Továbbá kéri, hogy egy elérhetőség is kerüljön a gyűjtőedényekre amit fel tud hívni, ha azok megteltek. A bejelentésből megállapítható, hogy a hulladékgyűjtő edények az Auchan budakalászi áruháza mögötti területen található, amik nem az Önkormányzathoz tartoznak. Kérem a T. Címet, hogy a bejelentőt tájékoztassa a területükön található hulladékgyűjtőkkel kapcsolatban." ----- Tisztelettel kérem a jelzett szelektív gyűjtőkonténerek gyakoribb ürítését. Jelenleg sajnos a konténerek mellett derékig ér a szelektív-hulladék kupac... félő, hogy a szél viszi szerteszét... (Ma nem készítettem fényképet róla, így a mellékelt kép egy régebbi kép, csupán illusztráció a helyszÍnről (akkor nem volt túltelítve szeméttel.) Lehetne az ilyen szelektív gyűjtőkre egy telefonszámot festeni, amit föl lehetne hívni, ha kezd nagyon megtelni, kérni hogy ürítsék?"-ra.

 • Rózsa Géza hozzászólt a bejelentéshez.

  a szelektív hulladékgyűjtő sajnos megint megtelt. Kérem a gyakoribb üritését és egy telefonszám elhelyezését a helyszínen , amin bejelenthető lenne az esetleges túltelítettség.

  Amúgy láthatóan az amú...
 • G. Balázs lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bardócz Csaba/Járókelő közhasznú Egyesület!

  Köszönettel megkaptuk 2021. január 28-án kelt IC15125 számú vásárlók könyvi
  bejegyzését, melyben a budakalászi Önkormányzat válaszlevelét továbbít
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Járókelő Ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: Auchan (Budakalász)

 • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés leírását "Tisztelettel kérem a jelzett szelektív gyűjtőkonténerek gyakoribb ürítését. Jelenleg sajnos a konténerek mellett derékig ér a szelektív-hulladék kupac... félő, hogy a szél viszi szerteszét... (Ma nem készítettem fényképet róla, így a mellékelt kép egy régebbi kép, csupán illusztráció a helyszÍnről (akkor nem volt túltelítve szeméttel.) Lehetne az ilyen szelektív gyűjtőkre egy telefonszámot festeni, amit föl lehetne hívni, ha kezd nagyon megtelni, kérni hogy ürítsék?"-ról "FRISSÍTÉS 2021.01.19.: A Budakalászi Önkormányzat válasza: "2021.01.14-én Bardócz Csaba (budakalasz@jarokelo.hu) a Járókelő Egyesülettől bejelentés tett hatóságomhoz, mely szerint kéri a Budakalászon található Auchan áruház mögött található szelektív hulladékgyűjtő edények gyakoribb ürítését. Továbbá kéri, hogy egy elérhetőség is kerüljön a gyűjtőedényekre amit fel tud hívni, ha azok megteltek. A bejelentésből megállapítható, hogy a hulladékgyűjtő edények az Auchan budakalászi áruháza mögötti területen található, amik nem az Önkormányzathoz tartoznak. Kérem a T. Címet, hogy a bejelentőt tájékoztassa a területükön található hulladékgyűjtőkkel kapcsolatban." ----- Tisztelettel kérem a jelzett szelektív gyűjtőkonténerek gyakoribb ürítését. Jelenleg sajnos a konténerek mellett derékig ér a szelektív-hulladék kupac... félő, hogy a szél viszi szerteszét... (Ma nem készítettem fényképet róla, így a mellékelt kép egy régebbi kép, csupán illusztráció a helyszÍnről (akkor nem volt túltelítve szeméttel.) Lehetne az ilyen szelektív gyűjtőkre egy telefonszámot festeni, amit föl lehetne hívni, ha kezd nagyon megtelni, kérni hogy ürítsék?"-ra.

 • Tisztelt Cím!

  Mellékelten csatolom a tájékoztatásunkat.

  Üdvözlettel:

  Podlovics Norbert

  rendész

  Városrendészet

  Budakalászi Polgármesteri Hivatal

  2011 Budakalász, Petőfi tér 1.

  mobil: +36 70 3
  ...
 • Rózsa Géza hozzászólt a bejelentéshez.

  Bocs, igazán nem akarok gondot okozni senkinek, de olvassuk el a bejelntést. A bejelentésem első mondata egy konkrét kérés:

  "Tisztelettel kérem a jelzett szelektív gyűjtőkonténerek gyakoribb ürítésé
  ...
 • G. Balázs megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • G. Balázs megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Budakalász Polgármesteri Hivatal"-ról "Auchan (Budakalász)"-ra.

 • G. Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: Budakalász Polgármesteri Hivatal

 • G. Balázs megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Egyéb szervezet (Budakalász)"-ról "Budakalász Polgármesteri Hivatal"-ra.

 • G. Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: Egyéb szervezet (Budakalász)

 • G. Balázs megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Auchan (Budakalász)"-ról "Egyéb szervezet (Budakalász)"-ra.

 • Rózsa Géza hozzászólt a bejelentéshez.

  Kedves Járókelő! A válaszból az tűnik ki, hogy "nem az övék", és az Önkormányzattal és az FKF-fel ők is tárgyalásokban állnak.

  NEM az a bejelentés tárgya, hogy "ne legyenek ott " ezek a kukák, hanem...
 • G. Balázs megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Bardócz Csaba/Járókelő.hu!

  Köszönettel megkaptuk 2020. december 30-án kelt IC14412 számú vásárlók
  könyvi bejegyzését, melyben az áruház épülete mögötti szelektív
  hulladékgyűjtő sziget állap
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • G. Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: Auchan (Budakalász)

 • G. Balázs megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "Auchan (Budakalász)"-ra.

 • Rózsa Géza bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére