Megoldatlan

Áldatlan állapotok a parkolóban, ami nem is parkoló

Anonim Járókelő

A Veszprém, Stadion utca 24-30 és Vetési Albert Gimnázium közötti földes terület sorsa évtizedek óta rendezetlen. A területet parkolónak használjuk, ám hivatalosan nincs parkolónak minősítve. A hivatalos jogállása a lakók által sem ismert. A parkoló állapota évszakonként változó, azonban hatalmas gödrök, földből kiálló régi járdaszegély-darabok, por, sár nehezítik a parkolást és veszélyzetetik az autókat. A közeli gimnáziumnak nincs kialakított parkolója, így rendezvény esetén a látogatók elfoglalják a parkoló területét, korlátozva vagy gátolva ezzel az itt lakók parkolását. A gödröket időnként betemetik, de ez a megoldás csak napokra oldja meg a problémát.
A megoldás a terület rendezése lenne, akár aszfaltozással, akár tereprendezéssel.

Probléma helyszíne
Veszprém Stadion u. 24

Hozzászólások

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • Bardócz Csaba elküldte az ügyet az illetékesnek: Veszprémi Önkormányzat

  • Veres Tamás hozzászólt a bejelentéshez.

    Nagyon sok a gépjármű így tényleg szükséges lenne valamilyen formában a parkoló kialakításának. A bejelentés több mint 1 éves, érdemes lenne adott esetben újra elküldeni az illetékeseknek.
  • Veres Tamás hozzászólt a bejelentéshez.

    Sajnos ez a terület tényleg teljesen rendezetlen, mindenhol a füvön parkolnak az autók és egyre több és több teret vesznek el a füvön parkolással. Fizikai elválasztás, terméskövek és más hasonló mego...
  • Bardócz Csaba elküldte az ügyet az illetékesnek: Veszprémi Önkormányzat

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére