Megoldott

Logikátlan felfestés, töredezett járda

Veszprémben a Cholnoky utcán a Tini cukrászda előtti bicikli-gyalogút elágazásnál a sima (út felőli) szakaszra van festve a gyalogos, a döccenőre (az épületek felőlire) a bicikli. A szakaszok azonban fordítva folytatódnak: a bicikliút az úttest mellett halad, míg a gyalogút bemegy az épületek mellé a fasorok közé. Ráadásul látszik az eredeti, a logikus felfestés is.
Így az érkező biciklis szabályosan közlekedve döccen egy nagyot és valamiképpen kikerülve a szintén szabályosan közlekedő gyalogost a bicikliútra tér. A gyalogos pedig szintén keresztezve a bicajos útját a gyalogúton, járdán folytatja. Kérem, hogy töröljék a mostani felfestést és állítsák vissza az előzőt, hiszen amúgy is az út felől kerüljük a gyalogosokat, hadd menjenek háborítatlanul az árnyékba.
Egy kérés még ide: a különválasztott járda nagyon régi, össze van törve az aszfalt. Ha valaki ott tolja a babakocsit, igen zötyög a gyermek. Ezért jóérzésű szülő a kerékpárutat választja. A görkorisok, gördeszkások seregét is a sima felület hívja ide. Megértem őket mind, de balesetveszélyes. Kérem, hogy a régi járdaszakaszt javítsák meg, legyenek kedvesek.
Fénykép csak a felfestésről van.

Probléma helyszíne
Veszprém Simon István u. 2

Hozzászólások

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

    Részben megoldott.
  • Winter Rose hozzászólt a bejelentéshez.

    A jelet törölték, köszönöm. A továbbiakra a jelzést köszönöm, szurkolok, hogy mielőbb sikerüljön rendbe hozni az érintett járdaszakaszt.
    Jó erőt, egészséget, a munkához sikereket kívánok!
  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megerősítésre vár"-ra.

  • Veszprémi Önkormányzat válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt WinterRose!

    Bejelentését köszönettel megkaptuk. Az ügyet megvizsgáltuk, és megállapítást nyert, hogy a KRESZ alapján a burkolati jellel el nem választott gyalog- és kerékpárút esetében nem k
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Járókelő Ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: Veszprémi Önkormányzat

  • Kertai Máté hozzászólt a bejelentéshez.

    A Simon István út nagyon széles, kerékpárút helyett kétoldali úttesten vezetett kerékpársáv lenne a végleges megoldás így megszűnnének a gyalogos-kerékpáros konfliktusok. Ugyanakkor jelenleg a kerékpá...
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Veszprémi Önkormányzat

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "Veszprémi Önkormányzat"-ra.

  • Winter Rose bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére