Megoldatlan

Zöld és kommunális hulladék a kreszpark szélénél

1-2 hónappal ezelőtt lenyírták a kreszpark füvét. A zöldhulladékot nagy fehér zsákokba gyűjtötték a park szélén, hogy elszállítsák azokat, de megfeledkeztek róluk.
A fehér zsákokba nemtörődöm emberek pillepalackokat, sörösdobozokat kevertek, később fekete zsákokban is hordtak még oda kommunális hulladékot.
Kezd ott egy illegális hulladéklerakó kialakulni, ami a kreszparkban játszó gyerekek számára veszélyes fertőzések forrása lehet. A rothadó, penészedő zöldhulladék megbetegítheti a park fáit, ami további károkat okozhat.
Ha csak hetekkel, hónapokkal fűnyírás után tervezték a hulladék elszállítását, azt azért sem támogatom, mert a zsákok alatt kipusztul a fű, és csúnya kopár foltok maradnak csak utánuk. Ezeket a zsákokat érdemes már a munkavégzés napján elszállítani, így komposztálás után értékes virágföldet nyerhetnek!

Probléma helyszíne
Veszprém Stromfeld Aurél u. 7/D

Hozzászólások

  • Járókelő Ügykezelő lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Megoldhatatlan.

  • Kövesdi Szilárd hozzászólt a bejelentéshez.

    Nyugodt szívvel lezárhatják a bejelentést, mint megoldatlant, mert a szeméttel kevert zöldhulladék továbbra is ott van a park szélénél. Ezt a szennyezett hulladékot komposztálni már biztosan nem lehet...
  • Kövesdi Szilárd hozzászólt a bejelentéshez.

    Az ígéret ellenére semmilyen előrelépés nem történt az ügyben. A szemétlerakat ugyanúgy ott van.
  • Kövesdi Szilárd hozzászólt a bejelentéshez.

    A fehér zsákok még ott vannak. A zöldhulladékot ingyen átveszi a VHKN. (http://www.vhkn.hu/Szolgaltatasok/Hulladekgyujto-udvar)
  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megerősítésre vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    Köszönjük észrevételét!
    A kérdéses területen valóban nem szép látvány ennyi gyűjtőzsák. Sajnos csak így tudtuk megoldani egy ideiglenes gyűjtőpont kialakítását.
    A Haszkovó utca,
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: VHK Veszprémi Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató NKft.

  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés illetékesét "VKSZ Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt."-ról "VHK Veszprémi Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató NKft."-ra.

  • Járókelő Ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: VKSZ Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt.

  • Az adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés leírását "Hónapokkal ezelőtt lenyírták a kreszpark füvét. A zöldhulladékot nagy fehér zsákokba gyűjtötték a park szélén, hogy elszállítsák azokat, de megfeledkeztek róluk. A fehér zsákokba nemtörődöm emberek pillepalackokat, sörösdobozokat kevertek, később fekete zsákokban is hordtak még kommunális hulladékot. Kezd...

  • Az adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés leírását "ezelőtt lenyírták a kreszpark füvét. A zöldhulladékot nagy fehér zsákokba pakolták a park szélén, hogy elszállítsák azokat, de megfeledkeztek róluk. Később ismeretlen eredetű kommunális hulladék is került oda. Kezd ott egy illegális hulladéklerakó kialakulni, ami a kreszparkban játszó gyerekek számára vesz...

  • Az adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés nevét "Zöld és kommunális hulladék a kreszpark mellett"-ról "Zöld és kommunális hulladék a kreszpark szélénél"-ra.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Veszélyes fa

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Kohus Norbert
    Illetékes: VKSZ Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt.
    Zápor utca
  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Növényzet által eltakart tábla

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: VKSZ Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt.
    Lóczy Lajos utca
  Vissza az oldal tetejére