Megoldott

Balesetveszély, zajterhelés a Szentlászlói-Kékesi u. torkolatban

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Ezúton szeretném jelezni, hogy Szentendrén a Szentlászlói-Kékesi utca torkolatában található csapadék elvezető csatornát fedő vasrácsok állapota balesetveszélyes és a rajtuk áthaladó napi több száz gépjármű által generált zajterhelés a megengedett egészségügyi határérték sokszorosa. Az útfelújítás során ezt a szakaszt felbontották majd szakszerűtlenül helyezték vissza és az új aszfaltréteg valamint a rácsok között több cm-es szintkülönbség alakult ki. Ezért az itt elhaladó gépjárművek gyakorlatilag rázuhannak a rácsokra és ezzel olyan erős zajt keltenek, amely a környéken lakók életminőségét még zárt ablakok mögött is rendkívül rombolja. A rácsok eldeformálódtak, helyenként forrasztások tartják össze, ezért félő, hogy egyszerűen beszakadhat egy autó alatt.

A környéken lakó családok nevében kérjük a rácsok és a rövid aszfaltszakasz mielőbbi szakszerű kijavítását és a rendkívüli zajterhelés mielőbbi megszüntetését.

Válaszukat és segítségüket előre is köszönöm!

Tisztelettel, Molnár Sándor

Probléma helyszíne
Szentendre

Hozzászólások

  • Tóth Sándor hozzászólt a bejelentéshez.

    Valaki (talán az illetékes?) a vasrácsot odahegesztette a kerethez, ezáltal a felvetett probléma mintha megoldódott volna.
    Tóth Sándor
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Szentendre Önkormányzata

  • Molnár Sándor bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére