Válaszra vár

Baleseti gócpont

Anonim Járókelő

FRISSÍTVE: 020.07.16
FRISSÍTÉS: 2020.06.03:

"Rendkívül szomorú azt látni, hogy a balesetveszély elkerülését célzó forgalomnövekedést valaki értelmetlennek titulálja.

Szeretnék érdeklődni, hogy a balesetveszélyre figyelmeztető táblára sincs forrása az önkormányzatnak?"

A 11-es út és a Paprikabíró utca kereszteződében gyakori balesetek ellenére évek óta semmilyen lépést nem tett az önkormányzat (mint közútkezelő) azok megelőzése érdekében.

Nincsenek kihelyezve fokozott baleseti veszélyre figyelmetető táblák, nincs megtiltva a balra kanyarodás a nem busszal közlekedők számára (akik békésen körbe tudnának menni a Bükkös parton és a Duna korzón keresztül) és nincs összekötve a parkoló déli vége a Római sánc utcánál lévő lámpás kereszteződéssel. Nincs semmi, csak baleset, de az rendszeresen!

Remélem, hogy az új városvezetés a probléma súlyosságának megfelelően, soron kívül felülvizsgálja a kereszteződés forgalomi rendjét és mindent megtesz annak érdekében, hogy ezek az értelmetlen balesetek a jövőben ritkábbak legyenek.

Probléma helyszíne
Szentendre Paprikabíró u. 21

Hozzászólások

 • Vargáné Nagy Szilvia elküldte az ügyet az illetékesnek: Szentendre Ügyfélszolgálat

 • Vargáné Nagy Szilvia megváltoztatta a bejelentés leírását "FRISSÍTÉS: 2020.06.03: "Rendkívül szomorú azt látni, hogy a balesetveszély elkerülését célzó forgalomnövekedést valaki értelmetlennek titulálja. Szeretnék érdeklődni, hogy a balesetveszélyre figyelmeztető táblára sincs forrása az önkormányzatnak?" A 11-es út és a Paprikabíró utca kereszteződében gyakori balesetek ellenére évek óta semmilyen lépést nem tett az önkormányzat (mint közútkezelő) azok megelőzése érdekében. Nincsenek kihelyezve fokozott baleseti veszélyre figyelmetető táblák, nincs megtiltva a balra kanyarodás a nem busszal közlekedők számára (akik békésen körbe tudnának menni a Bükkös parton és a Duna korzón keresztül) és nincs összekötve a parkoló déli vége a Római sánc utcánál lévő lámpás kereszteződéssel. Nincs semmi, csak baleset, de az rendszeresen! Remélem, hogy az új városvezetés a probléma súlyosságának megfelelően, soron kívül felülvizsgálja a kereszteződés forgalomi rendjét és mindent megtesz annak érdekében, hogy ezek az értelmetlen balesetek a jövőben ritkábbak legyenek."-ról "FRISSÍTVE: 020.07.16 FRISSÍTÉS: 2020.06.03: "Rendkívül szomorú azt látni, hogy a balesetveszély elkerülését célzó forgalomnövekedést valaki értelmetlennek titulálja. Szeretnék érdeklődni, hogy a balesetveszélyre figyelmeztető táblára sincs forrása az önkormányzatnak?" A 11-es út és a Paprikabíró utca kereszteződében gyakori balesetek ellenére évek óta semmilyen lépést nem tett az önkormányzat (mint közútkezelő) azok megelőzése érdekében. Nincsenek kihelyezve fokozott baleseti veszélyre figyelmetető táblák, nincs megtiltva a balra kanyarodás a nem busszal közlekedők számára (akik békésen körbe tudnának menni a Bükkös parton és a Duna korzón keresztül) és nincs összekötve a parkoló déli vége a Római sánc utcánál lévő lámpás kereszteződéssel. Nincs semmi, csak baleset, de az rendszeresen! Remélem, hogy az új városvezetés a probléma súlyosságának megfelelően, soron kívül felülvizsgálja a kereszteződés forgalomi rendjét és mindent megtesz annak érdekében, hogy ezek az értelmetlen balesetek a jövőben ritkábbak legyenek."-ra.

 • Vargáné Nagy Szilvia elküldte az ügyet az illetékesnek: Szentendre Ügyfélszolgálat

 • Vargáné Nagy Szilvia megváltoztatta a bejelentés leírását "A 11-es út és a Paprikabíró utca kereszteződében gyakori balesetek ellenére évek óta semmilyen lépést nem tett az önkormányzat (mint közútkezelő) azok megelőzése érdekében. Nincsenek kihelyezve fokozott baleseti veszélyre figyelmetető táblák, nincs megtiltva a balra kanyarodás a nem busszal közlekedők számára (akik békésen körbe tudnának menni a Bükkös parton és a Duna korzón keresztül) és nincs összekötve a parkoló déli vége a Római sánc utcánál lévő lámpás kereszteződéssel. Nincs semmi, csak baleset, de az rendszeresen! Remélem, hogy az új városvezetés a probléma súlyosságának megfelelően, soron kívül felülvizsgálja a kereszteződés forgalomi rendjét és mindent megtesz annak érdekében, hogy ezek az értelmetlen balesetek a jövőben ritkábbak legyenek."-ról "FRISSÍTÉS: 2020.06.03: "Rendkívül szomorú azt látni, hogy a balesetveszély elkerülését célzó forgalomnövekedést valaki értelmetlennek titulálja. Szeretnék érdeklődni, hogy a balesetveszélyre figyelmeztető táblára sincs forrása az önkormányzatnak?" A 11-es út és a Paprikabíró utca kereszteződében gyakori balesetek ellenére évek óta semmilyen lépést nem tett az önkormányzat (mint közútkezelő) azok megelőzése érdekében. Nincsenek kihelyezve fokozott baleseti veszélyre figyelmetető táblák, nincs megtiltva a balra kanyarodás a nem busszal közlekedők számára (akik békésen körbe tudnának menni a Bükkös parton és a Duna korzón keresztül) és nincs összekötve a parkoló déli vége a Római sánc utcánál lévő lámpás kereszteződéssel. Nincs semmi, csak baleset, de az rendszeresen! Remélem, hogy az új városvezetés a probléma súlyosságának megfelelően, soron kívül felülvizsgálja a kereszteződés forgalomi rendjét és mindent megtesz annak érdekében, hogy ezek az értelmetlen balesetek a jövőben ritkábbak legyenek."-ra.

 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  Rendkívül szomorú azt látni, hogy a balesetveszély elkerülését célzó forgalomnövekedést valaki értelmetlennek titulálja.

  Szeretnék érdeklődni, hogy a balesetveszélyre figyelmeztető táblára sincs forr...
 • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Címzett!

  A szakterülettől érkezett visszajelzés alapján tájékoztatom, hogy a jelzett
  területen jelenleg sajnos nincs alternatíva a balra kanyarodásra. A parkoló
  déli irányba történő kivezeté
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

 • Szentendre Ügyfélszolgálat válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Címzett!

  A 11-es - Paprikabíró u.-nál bejelentett veszélyes kereszteződés forgalmi rendjét forgalomtechnikai szakértő vizsgálja, szakvéleménye elkészültéig szíves türelmét kérem.

  Üdvözlette...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

 • Járókelő ügykezelő elküldte az ügyet az illetékesnek: Szentendre Ügyfélszolgálat

 • Járókelő ügykezelő megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Magyar Közút (Szentendre)"-ról "Szentendre Ügyfélszolgálat"-ra.

 • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

  20/1984. (XII. 21.) KM rendelet 2. § (2):

  "Az országos közutat keresztező, illetőleg ahhoz csatlakozó helyi közúton vagy közforgalom elől el nem zárt magánúton, valamint a helyi közutat keresztező, i
  ...
 • Magyar Közút (Szentendre) válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

  Tisztelt Címzett!

  Köszönettel vettük Pest Megyei Igazgatóságunkhoz elektronikus úton érkezett bejelentését, melyre az alábbi közútkezelői tájékoztatást adjuk.

  Az Ön által megjelölt Szentendre, Papri
  ...
 • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

 • Tóth Sándor elküldte az ügyet az illetékesnek: Magyar Közút (Szentendre)

 • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére