Válaszra vár

4 éves sittkupacok Püspökmajoron

4 éve, 2020 április 3-án jelentettem először ezeket a sitt- és szemétkupacokat, aztán évente, de minden változatlan. Ez mindent elmond a mai magyar közállapotokról, jogszabály van (1995. évi LIII. tv., 102.§.(1)) ami alapján az ingatlan tulajdonost rá lehet venni, hogy eltakarítsa, hatóság nincs (kormányhivatal lenne illetékes), illetve naplopók dolgoznak ott az eddig történtek alapján. Nem is értem, miért fizetünk adót, ha ilyen banális dolgok nem megoldhatók, miért van az állam és a közszolgák? Legyenek szívesek intézkedni, hogy a területen fellelhető hulladék tűnjön el. Gyanítom, ha megszűnik, nem vándorol oda több, mert az ilyen kupacok vonzzák a többit, itt is csak szaporodik. Van benne építési-bontási hulladék, háztartási jellegű, autóalkatrész, talán veszélyes hulladék is, több kupac. A csatolt fotó február 14-én készült, de most, 2024 április 7-én is jártam arra, minden ugyanúgy van. Ha nem találnák meg, segítek. A Pomázi úton el kell indulni Pomáz irányába. Néhány száz méter után lesz a Püspökmajor-forrás kifolyója, utána 10 méterrel egy út jobbra, északi irányba. Azt kell követni felfelé, és az út bal oldalán, 350 méternél vannak a szemétkupacok.

Probléma helyszíne
M2FX+3F Szentendre Magyarország

Hozzászólások

  • Vargáné Nagy Szilvia elküldte az ügyet az illetékesnek: PVKH Körny.véd., Term.véd., Hull.gazd. és Bányafelügy. Főosztály (Szentendre)

  • Vargáné Nagy Szilvia megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "PVKH Körny.véd., Term.véd., Hull.gazd. és Bányafelügy. Főosztály (Szentendre)"-ra.

  • Lenkei Péter bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére