Megoldatlan

Barackos-Nyerges u-i csomópont

A Barackos (Tegez u. folyt.) - Nyerges u-i csomópontban a közterületen évek óta építkeznek-bontanak. Folyamatosan próbálom elérni, hogy megszűnjön a csomópontban parkolás; sziklák kihelyezése. A múlt hét második felének termése az ingatlanon keletkező vizek kivezetésének kiépítése, ahogy az a 2676-os fotón is látszik. A környék lakói "autókereskedőknek" hívják az ingatlan lakóit, mivel változó számú 4-5-6 db, változó típusú (korábban francia, szlovák frsz-ú) autó parkol telken kívül, vélhetően kereskedés zajlik itt.
Az aszfaltút mellé közvetlenül kihelyezett éles kövek balesetveszélyesek, a napokig a kereszteződésbe szándékosan kirakott kukát nem mindig lehet kikerülni kanyarodáskor, a vízkivezetés komoly gondokat fog okozni az út tönkremenetelénél és kiterjedt téli felfagyásokkal is számolni kell.
A burkolat rongálása is zajlik, a sittet, fölös földet a szemközti telekre öntik. És ez évek óta zajlik, hiába jelzem ugyancsak évek óta.
Vízkivezetés épült a Táltos u- alsó, földes szakaszán is a kis hídtól lefelé - kb. 150 mm átmérőjű narancs színű PVC cső épült a telek bejárója mellé az alsó telekhatárig, a skanzen kerítése felé. A VSZ Zrt így nem fogja tudni fenntartani az utat - erős kimosódások, nagy gödrök várhatók.

Probléma helyszíne
Szentendre Barackos út 219

Hozzászólások

  • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés kategóriáját ""-ról "Egyéb"-ra.

  • Járókelő Adminisztrátor lezárta a bejelentést Megoldatlan eredménnyel. Oka: Nem érkezett válasz az illetékestől.

  • HERNESZ Csilla hozzászólt a bejelentéshez.

    Semmi sem változott, és szándékot sem látok rá.
  • HERNESZ Csilla hozzászólt a bejelentéshez.

    Semmi sem változott, és szándékot sem látok rá.
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Szentendre Önkormányzata

  • HERNESZ Csilla bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére