Megoldott

Hiányos és kidőlt oszlopok, koszos lámpák, kiégett izzók

Beázott a földbe süllyesztett lámpa a parkolóban levő fa mellett, (vízcseppes belülről az üvegje) és nem világít. A zászlórúd melletti besüllyesztett lámpa sem világít, és a zászlók közül csak egy van kint a 2 zászlótartón. A bejárat előtt az egyik mennyezeti fénycső búrája belülről erősen szennyezett (hibás a tömítése?!) És alig jön át rajta fény, valamint a cégér táblában is kiégett az izzó (valamikor világított az is).
A parkoló Tabán utcai sarkánál sem világít a villanyoszlopon a lámpa.
A fehér, láncos kerítés oszlopai részlegesen hiányoznak, ami megvan, annak is egy része meg van dőlve, vagy egy kupacban hever a földön.
Kérem az illetékes (Postai) szakembereket, hogy tegyék rendbe a kerítést, vagy szüntessék meg, és javítsák meg a többi problémát is!
Munkájukat előre is köszönjük!

Probléma helyszíne
Szeged Csaba u. 32

Hozzászólások

  • Tasnádi Márton lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • T. László hozzászólt a bejelentéshez.

    Kész! Köszönöm szépen!
  • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés nevét "Hiányos és kidőlt oszlopok, beázott, koszos búrájú lámpák, kiégett izzókkal - Csaba utca 32., 6.sz. Posta"-ról "Hiányos és kidőlt oszlopok, koszos lámpák, kiégett izzók"-ra.

  • Járókelő Ügykezelő megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Magyar Posta (Szeged) válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Jarokelo.hu Csapata!

    Köszönjük, hogy észrevételével ügyfélszolgálatunkhoz fordult.

    Tájékoztatjuk, hogy a Szeged 6. postánál lévő térvilágító kandeláber meghibásodott fényforrásának cseréjév...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: Magyar Posta (Szeged)

  • Az adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés nevét "Hiányos és kidőlt oszlopok, kiégett, beázott, koszos búrájú lámpák - Csaba utca 32., 6.sz. Posta"-ról "Hiányos és kidőlt oszlopok, beázott, koszos búrájú lámpák, kiégett izzókkal - Csaba utca 32., 6.sz. Posta"-ra.

  • Az adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés nevét "Hiányos és kidőlt oszlopok, kiégett lámpák - Csaba utca 32., 6.sz. Posta"-ról "Hiányos és kidőlt oszlopok, kiégett, beázott, koszos búrájú lámpák - Csaba utca 32., 6.sz. Posta"-ra.

  • Az adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés leírását "Beázott a földbe süllyesztett lámpa (vízcseppes belülről az üvegje) és A kerítés oszlopai részlegesen hiányoznak, ami megvan annak is egy része megdőlve, vagy egy kupacban hever a földön. Kérem az illetékes (Postai) szakembereket, hogy tegyék rendbe a kerítést, vagy szüntessék meg, és javítsák meg a lámpák...

  • Az adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés leírását "Ehh"-ról "Beázott a földbe süllyesztett lámpa (vízcseppes belülről az üvegje) és A kerítés oszlopai részlegesen hiányoznak, ami megvan annak is egy része megdőlve, vagy egy kupacban hever a földön. Kérem az illetékes (Postai) szakembereket, hogy tegyék rendbe a kerítést, vagy szüntessék meg, és javítsák meg...

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Rendezetlen a liget

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: SZKHT Szegedi Környezetgazdálkodási NKft.
    Népkert sor
  • Megoldott
    1
    Megoldott
    1

    Tetves a fa

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: SZKHT Szegedi Környezetgazdálkodási NKft.
    Borbás utca
  Vissza az oldal tetejére