Megoldott

Kertész utcàban vízhálózat karbantartási munkák miatt útakadály és megbénított közlekedés

Anonim Járókelő

A szegedi Kertész utcában a nyár folyamán július-augusztus-szeptember hónapok során ivóvízhálózat felújítási munkálatok miatt gyakorlatilag hosszú hónapokig megbénult az utca teljes közlekedése. Sajnos most vált számunkra világossá hogy a közel három hónapos időszak csak az utca temető felőli szakaszának munkálatait fedte le, és az Alsó kikötősor felőli szakasz még csak most következik, viszont segítséget szeretnénk kérni, mert a jelenlegi állapot rendkívül bosszantó. Az utca eleve egy sávnyi szélességű, és amikor a munkások felbontják a betont az így keletkezett gödröket fém karámokkal Veszik körbe, egy ilyet fém karàm és az út túloldalán lévő villanyoszlopok között ezáltal alig marad egy kisebb személyautónyi szélességű hely. Egy szélesebb családi autó már el sem fér. GLS futárszolgálat, posta futár, Tesco autó, mentőautó, betegszállító, tűzoltó stb egészen biztosan nem bír keresztül haladni az utca ezen szakaszán. Azt megértjük hogy ezeket a munkákat el kell végezni, de úgy gondoljuk pont ilyen és esetekben kell olyan forgalomtechnikai szakembereket bevonni akik összehangolt, felgyorsított, megtervezett programot állítanak össze. A kiásott elkerített gödrök megint hetek óta ott vannak, nyáron is azt tapasztaltuk, hogy egyik héten dolgoztak, másik héten nem. Az sajnos nem megoldás hogy mindkét irányból kiteszik a zsákutca táblát, úgy érezzük arra senki nem gondol hogy sok család a feldúlt útszakaszon lakik így egyik irányból sem tudja megközelíteni saját otthonát ha esetleg szélesebb családi autója van, illetve az sem állapot hogy olyan szolgáltatásokat nem tudunk igénybevenni amelyekért fizettünk, például olyan házhoz szállítások amiket nagyobb autókkal hoznak. Természetesen az ember alkalmazkodik és megértő de a nyári több ilyen hónap után nem szeretnènk ismét hónapokig ilyen szinten megbénított közlekedés mellett élni, ezért kérjük hozzáértők szíves segítséget!

Probléma helyszíne
Szeged Kertész u. 20

Hozzászólások

  • Bertalan Balázs lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Bertalan Balázs hozzászólt a bejelentéshez.

    A probléma megoldódott azóta.
  • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: Szegedi Vízmű

  • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Szeged Önkormányzata"-ról "Szegedi Vízmű"-ra.

  • SZKHT Szegedi Környezetgazdálkodási NKft. válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Egyesület!

    A társaságunkhoz alábbiakban érkezett bejelentésükkel kapcsolatosan ezúton tájékoztatom Önöket, hogy nem társaságunk által és nem társaságunk megbízásából történik munkavégzés a b
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 4. Mi ez?

  • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: Szeged Önkormányzata

  • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés illetékesét "SZKHT Szegedi Környezetgazdálkodási NKft."-ról "Szeged Önkormányzata"-ra.

  • Tasnádi Márton elküldte az ügyet az illetékesnek: SZKHT Szegedi Környezetgazdálkodási NKft.

  • Tasnádi Márton megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "SZKHT Szegedi Környezetgazdálkodási NKft."-ra.

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére