Megoldott

Kráter

Szegeden, az Árpád téren található, Kráter fantázianevet viselő kikapcsolódó hely állapota az elmúlt években nagyon leromlott. Az ülőfelületek nagyon megkoptak, a szélüknél nagyon szépen látszódik, hogy a folyamatos használat mellett (mivel nagyon kedvelt helyről van szó) mennyit kopott a faanyag. Az ülőalkalmatosságok többsége alatt favermek találhatóak, melyben egészséges fák növekszenek, melynek nagyon örülünk. Viszont, ha közelebbről szemügyre vesszük a favermeket, látszódik, hogy nagyon kevés bennük a nagyszemű dekorkavics, mely csak a faverem alján található meg itt-ott. Ez azt a balesetveszélyes állapotot hozza létre, hogy ahol a faverem sok-sok centivel túlnyúlik az ülőalkalmatosságon, ott óriási lyuk tátong a járófelületen, melyben főleg a kisebbek nagyon könnyen eleshetnek. Ha megnézzük a többi ülés alatti teret is, észrevehetjük, hogy több évnyi kosz gyűlt össze, melyet csak egy alapos mosás tudna tisztára varázsolni. Kérjük a tisztelt illetékest, cseréljék az idejüket jócskán leszolgáló léceket újakra, és lakkozzák le azokat, amiket úgy gondolnak, hogy még megfelelő állapotban vannak. Kérjük továbbá Önöket, hogy a Kráter felületét nagynyomású mosóval mindenhol letisztítani szíveskedjenek, hogy mindenhol újra a régi pompájában várja a kikapcsolódni vágyókat! Legyenek kedvesek ezen kívül még a favermeket színültig telíteni a nagyobb szemű dekorkavicsokkal, melynek köszönhetően a fa továbbra is hozzájutna a megfelelő mennyiségű vízhez, és a kisebbek sem tudnának benne felbukni! Segítségüket előre is köszönjük!

Probléma helyszíne
Szeged Toldy u. 2

Hozzászólások

  • Bertalan Balázs lezárta a bejelentést Megoldott eredménnyel.

  • Bertalan Balázs hozzászólt a bejelentéshez.

    Megoldott :)
  • Bertalan Balázs visszajelzésére vár.

  • Bertalan Balázs hozzászólt a bejelentéshez.

    :)
  • Járókelő Adminisztrátor megváltoztatta a bejelentés állapotát "Válaszra vár"-ról "Megoldásra vár"-ra.

  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Bejelentő!

    A „Kráter” padok alatti területének takarítását program szerint hetente végezzük. A fatükrök feltöltése kulékaviccsal megtörtént, a padok felújítását beütemeztük.

    Matos Andrea ré...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Bertalan Balázs elküldte az ügyet az illetékesnek: SZKHT Szegedi Környezetgazdálkodási NKft.

  • Bertalan Balázs megváltoztatta a bejelentés illetékesét "Az illetékes"-ról "SZKHT Szegedi Környezetgazdálkodási NKft."-ra.

  • Bertalan Balázs bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére